Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

RUK flatbed cutter s nizom naprednih opcija

Tvrtka Antika iz Beograda svoj je portfelj nedavno obogatila još jednim brendom. Riječ je brendu RUK, kineskom proizvođaču sustava za rezanje. Jedan od modela, točnije MKC-0806L premijerno su izložili i na sajmu Print21 u Novom Sadu.
Kako nam je rekao gosp. Miloš Paunović, model koji su izložili ima radnu površinu od 800x600mm, može raditi na materijalima debljine do 3mm, dok je brzina 1200mm/s. Dolazi s mogućnošću ricanja, rezanja, biganja i perforacija.

Ima opciju automatskog uvlačenja materijala, a uz to ima i opciju automatskog pozicioniranja i automatskog rezanja što može značajno poboljšati radnu učinkovitost. Također, cutter ima dodatnu opciju da uz arak, radi i s materijalima iz role.
Opremljen je s CCD kamerom visoke razlučivosti i preciznosti što pridonosi smanjenju pogreška. Tu je i niz različitih alata za primjenu kod različitih materijala – univerzalni nož, oscilirajući nož, kiss-cut, V-cut, alat za biganje…
Što se materijala tiče, RUK podržava sve vrste valovitog kartona, bijeli i sivi karton, PVC ploče, pjenaste ploče, naljepnice, itd.
Uz model izložen na sajmu, iz Antike kažu da RUK ima veći model, radne površine 1200x900mm te manji 600x400mm.

Ukratko o RUK cutteru donosimo u Print Reportu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content