PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

RUK flatbed kater sa nizom naprednih opcija

Kompanija  Antika iz Beograda nedavno je obogatila svoj portfolio još jednim brendom. To je brend RUK, kineski proizvođač sistema za sečenje. Jedan od modela, tačnije MKC-0806L, prvi put je izložen na sajmu Print21 u Novom Sadu.

Kako nam je rekao g. Miloš Paunović, model koji su izložili ima radnu površinu 800x600mm, može da radi na materijalima debljine do 3mm, a brzina je 1200mm/s. Nudi mogućnost sečenja, bigovanja i perforacije.
Ima opciju automatskog ubacivanja materijala, a ima i opciju automatskog pozicioniranja i automatskog sečenja, što može značajno poboljšati efikasnost rada. Takođe, rezač ima dodatnu opciju za rad sa valovitim materijalima pored limova.

Opremljen je CCD kamerom visoke rezolucije i preciznosti, što doprinosi smanjenju grešaka. Postoji i veliki broj različitih alata za upotrebu sa različitim materijalima – univerzalni nož, oscilirajući nož, kiss-cut, V-cut, alat za bigovanje…
Što se tiče materijala, RUK podržava sve vrste valovitog kartona, beli i sivi karton, PVC ploče, penaste ploče, nalepnice itd.
Pored modela izloženog na sajmu, Antika kaže da RUK ima veći model sa radnom površinom 1200x900mm i manji 600x400mm.

Ukratko o RUK kateru, donosimo u Print Reportu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content