PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print 21 na jesen u Zagrebu okuplja grafičku branšu

Da sajamska industrija itekako pati zbog utjecaja koronavirusa više nije potrebno naglašavati. Otkazivanje sajmova šteti ne samo organizatorima, nego i izlagačima kojima su sajmovi, unatoč pričama da su sajamska događanja u opadanju, ipak značajan promotivni kanal, a na gubitku su i posjetitelji jer ostaju bez odlične prilike na jednom mjestu vidjeti tehnologije, rješenja i novitete različitih proizvođača.

Iako epidemiološka situacija ne pokazuje znakove poboljšanja, Print Magazin, uz podršku renomiranih proizvođača tiskarskih tehnologija, distributera, tiskara te korisnika usluga tiska, nastavlja s pripremama grafičkog sajma Print 21, koji je, prema njihovim informacijama, branši itekako potreban.

Sajam će se održati od 15. do 17. 9. 2020. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a svoje sudjelovanje do sada je potvrdilo i rezerviralo izložbene prostore više od 30 tvrtki koje će se predstaviti na cca 2000m2.

Sajam će obuhvatiti  sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija, SRA3 tisak iz arka, 3D tisak…
Uz izložbeni, sastavni dio sajma Print 21 bit će i konferencijski program koji donosi dvije teme:  Budućnost sign industrije  (svjetleće reklame, POS, LED displeji, retail…) i Ambalažu i etikete.

Osim stručnog konferencijskog dijela, sva tri dana održavat će se i Wrap natjecanje u sklopu kojeg će se predstaviti ponajbolji wraperi, majstori svojeg zanata, a za najuspješnije sponzori osiguravaju i vrijedne nagrade, a tu su još i male radionice: tvornica majica i tvornica svjetlećih reklama.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka koje smo zatražili od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a o čemu ćemo vas obavještavati u našim narednim newsletterima,  vjerujemo da je Print 21 prilika grafičkoj branši da predstavi trendove i novosti i na taj način barem malo lakše prebrodi nimalo jednostavnu situaciju u kojoj se, zajedno sa svim drugima, našla.

Za sve posjetitelje ulaz će kao i uvijek biti besplatan, naravno, uz prijavu putem naše web stranice.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content