Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print 21 na jesen u Zagrebu okuplja grafičku branšu

Da sajamska industrija itekako pati zbog utjecaja koronavirusa više nije potrebno naglašavati. Otkazivanje sajmova šteti ne samo organizatorima, nego i izlagačima kojima su sajmovi, unatoč pričama da su sajamska događanja u opadanju, ipak značajan promotivni kanal, a na gubitku su i posjetitelji jer ostaju bez odlične prilike na jednom mjestu vidjeti tehnologije, rješenja i novitete različitih proizvođača.

Iako epidemiološka situacija ne pokazuje znakove poboljšanja, Print Magazin, uz podršku renomiranih proizvođača tiskarskih tehnologija, distributera, tiskara te korisnika usluga tiska, nastavlja s pripremama grafičkog sajma Print 21, koji je, prema njihovim informacijama, branši itekako potreban.

Sajam će se održati od 15. do 17. 9. 2020. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a svoje sudjelovanje do sada je potvrdilo i rezerviralo izložbene prostore više od 30 tvrtki koje će se predstaviti na cca 2000m2.

Sajam će obuhvatiti  sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija, SRA3 tisak iz arka, 3D tisak…
Uz izložbeni, sastavni dio sajma Print 21 bit će i konferencijski program koji donosi dvije teme:  Budućnost sign industrije  (svjetleće reklame, POS, LED displeji, retail…) i Ambalažu i etikete.

Osim stručnog konferencijskog dijela, sva tri dana održavat će se i Wrap natjecanje u sklopu kojeg će se predstaviti ponajbolji wraperi, majstori svojeg zanata, a za najuspješnije sponzori osiguravaju i vrijedne nagrade, a tu su još i male radionice: tvornica majica i tvornica svjetlećih reklama.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka koje smo zatražili od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a o čemu ćemo vas obavještavati u našim narednim newsletterima,  vjerujemo da je Print 21 prilika grafičkoj branši da predstavi trendove i novosti i na taj način barem malo lakše prebrodi nimalo jednostavnu situaciju u kojoj se, zajedno sa svim drugima, našla.

Za sve posjetitelje ulaz će kao i uvijek biti besplatan, naravno, uz prijavu putem naše web stranice.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content