Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print 21 na jesen u Zagrebu okuplja grafičku branšu

Da sajamska industrija itekako pati zbog posledica korona virusa nije više potrebno ni naglašavati. Otkazivanje sajmova škodi ne samo organizatorima, već i izlagačima kojima su sajmovi, uprkos pričama da su sajamska događanja u padu, ipak značajan kanal promocije, a na gubitku su i posetioci jer ostaju bez odlične prilike da na jednom mestu vide tehnologije, rešenja i novosti različitih proizvođača.

Iako epidemiološka situacija ne pokazuje znakove poboljšanja, Print Magazin, uz podršku renomiranih proizvođača tehnologija štampe, distributera, štamparija i korisnika usluga štampe, nastavlja s pripremama grafičkog sajma Print 21, koji je prema njihovim informacijama, branši itekako potreban.

Sajam će se održati od 15. do 17. 9. 2020. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a svoje učešće do sada je potvrdilo i rezervisalo izložbene prostore više od 30 kompanija koje će se predstaviti na površini od oko 2000 m2.

Sajam će obuhvatiti  sve, od malih aplikacija do velikih formata, s akcentom na sign & promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka, štampu tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija, SRA3 štampu iz tabaka, 3D štampu…
Pored izložbenog, sastavni deo sajma Print 21 biće i konferencijski program koji donosi dve teme:  Budućnost sign industrije  (svetleće reklame, POS, LED displeji, retail…) i Ambalažu i etikete.

Osim stručnog konferencijskog dela, sva tri dana održaće se i Wrap takmičenje u okviru koga će se predstaviti najbolji wraperi, majstori svog zanata, a za najuspešnije, sponzori obezbeđuju i vredne nagrade, a tu su još i male radionice: fabrika majica i fabrika svetlećih reklama.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje smo zatražili od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a o čemu ćemo vas obaveštavati u našim narednim newsletter-ima, verujemo da je Print 21 prilika da grafička branša  predstavi trendove i novosti i na taj način barem malo lakše prebrodi nimalo jednostavnu situaciju u kojoj se, zajedno sa svim drugima, našla.

Za sve posetioce ulaz će kao i uvek biti besplatan, naravno, uz prijavu putem naše web stranice.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content