PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print 21 održat će se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama

Sredinom rujna, Print 21 će okupiti grafičku zajednicu u prostorima Kongresne dvorane Zagrebačkog velesajma. Za ovaj događaj je osigurano 2000m2 izložbenog prostora. S obzirom na prilično veliku površinu prostora puno jednostavnije ćemo se moći pridržavati svih propisanih mjera vezanih uz Covid-19.

Važan događaj za industriju

Nakon zaključavanja, gospodarstvo hitno treba prodajna mjesta za svoje proizvode. Sajmovi su jedan od najbržih modela koji pružaju priliku za oporavak gospodarstva i mogu biti signal za novi početak.

Zaustavljanje ekonomskih procesa ovog proljeća izazvano koronavirusom, uzrokovalo je nepredviđenu štetu svjetskoj ekonomiji, a tako i ekonomijama regije. Prilagodba suživotu s koronom bit će neophodna u narednim mjesecima ukoliko ne želimo “potop” ekonomije.

Organizacija sajma Print 21, svojim konceptom fokusiranim u prvom redu na sigurnost posjetitelja, izlagača i organizacijskog osoblja stvara nove temelje suživota ekonomije u trenucima zdravstvene krize.

Predstavljanje novih tehnologija grafičkoj zajednici

U prijašnjim godinama proizvođači grafičkih tehnologija investirali su značajna sredstva u istraživanja i razvoj. Odgađanjem regionalnih sajmova poput drupe i Fespe, nove tehnologije nisu pronašle pravi put do korisnika. Lokalni sajmovi su trenutno jedna od rijetkih platformi preko kojih se najnovije tehnologije mogu predstaviti korisnicima. Ograničenja u prekograničnim putovanjima koja su uzrokovana smanjenim brojem avionskih linija povećavaju važnost manjih, lokalnih događanja.

Sigurnosne mjere na najvišem nivou

Poštivajući smjernice HZJZ koji je dao preporuke za manifestacije do 300 osoba, organizacijski tim sajma Print 21 uveo je dodatan niz mjera kojima se  minimizira rizik zaraze koronavirusom.

Dodatne mjere koje su donesene uz preporučene mjere HZJZ su mjerenje temperature na ulazu svim posjetiteljima te besplatne maske i rukavice za sve posjetitelje. Osigurano je dvadeset higijenskih jedinica na kojima će postojati mogućnost dezinficiranja ruku. S obzirom da se posjetitelji prijavljuju preko naše web stranice prije samog početka sajma, ispoštovat će se najnovija odluka HZJZ vezana uz detaljan popis sudionika.

S obzirom na ograničenje broja osoba, Sajam Print 21 će se održavati tri dana, kako bismo mogli rasporediti broj posjetitelja koji će se evidentirati na ulazu od strane organizatora, a sukladno preporukama HZJZ. S obzirom da se svaki dan može nešto promijeniti, moramo svi zajedno biti vrlo fleksibilni i spremni na izazove.

Naši standardi higijenske zaštite i dezinfekcije osiguravaju sigurnost i zdravlje naših izlagača, posjetitelja, partnera i zaposlenika na najbolji mogući način. Spremni smo!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content