Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print21 Zagreb – priča se nastavlja

Prvo izdanje sajma Print21 održano krajem 2020. u Zagrebu, drugo je završeno prije tjedan dana u Beogradu. Interes i zadovoljstvo i izglača i posjetitelja najbolja su pozivnica da nikako ne propustite novo izdanje.
Treći sajam Print21 Zagreb očekuje vas 13. i 14. 4. 2022. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.
Po broju izlagača bit će to dosad najveće izdanje sajama. Svoje sudjelovanje do sada je potvrdilo njih ukupno 23. Ako je suditi po najavama, posjetitelje očekuje zaista široka ponuda strojeva, opreme i materijala.  

Puno rješenja na jednom mjestu

Svoje sudjelovanje do sada su potvrdile sljedeće tvrtke: Azon, Black Line, Ceh/Microline, Cron, Dipa, DIT, Eurocop, Europapier, Graphic Center, Igepa Plana, Ino Žiri, Klio, Konica Minolta, Manus Dei, Nanodiy, Oganj, Pako Sign Parts, Radin, STH, Tepede, Toscana Systems, Trgo Fortuna, Tuplex i Zinam.
Naglasak cijelog sajam okrenut je u smjeru trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija i pratećih rješenja. Na jednom mjestu moći će se vidjeti sve od malih aplikacija do velikih formata.
Neka od najavljenih rješenja su: digitalni produkcijski pisači, latex i UV pisači, rezači, DTG i DTF pisači, termo preše, print&cut rješenja, eco solventni pisači, sublimacijski pisači, UV flatbad  rješenja, digitalna doradna rješenja, rješenja za tisak etiketa – industrijska i entry level, hibridna sitotiskarska rješenja, laserske graverke, softverski ERP sustavi…
Detalje pročitajte ovdje
Zagrebačko izdanje sajam posjetiteljima će predstaviti i široki raspon materijala, od folija različitih proizvođača i namjena, uključujući i wrap vozila i uređenje interijera, preko papira pa sve do pločastih proizvoda.  

Edukacija uz kavicu

Kao i uvijek, očekuje vas i edukacijski kutak. Ovaj put malo drugačiji. Naime, klasičan koncept predavanja za govornicom, zamijenit ćemo neformalnim razgovorima sa stručnjacima iz pojedinih područja i to uz besplatnu kavicu i peciva.
Razgovarat ćemo o DTG i DTF tehnologiji, važnosti implementacije ERP sustav, digitalnoj doradi i tisku etiketa. Detaljnije informacije donosimo uskoro.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21 Zagreb ulaz je besplatan. Potrebno je samo registrirati se! Svoj dolazak potvrdite već sada!
Veselimo se vašem dolasku!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content