Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sarajevska premijera ArtisJet 3000U Pro printera

Tvrtka Misija d.o.o. iz Brčkog jedan je od izlagača na sajmu Print21 koji će se održati 15. i 16. 3. u hotelu Radon Plaza u Sarajevu. Kao dugogodišnji zastupnik brenda ArtisJet, koji između ostalog proizvodi i UV LED printere, u Sarajevu će premijerno pokazati novi ArtisJet 3000U Pro printer.

Artis 3000U Pro inudstrijski je UV printer B3 formata. Dolazi s dvije mogućnosti print glava – od 6 i od 8 boja. Može se koristiti za print na nizu medija i proizvoda poput ukrasnih ambalažnih kutija, korporativnih promo poklona, maskica za mobitele, itd. Otisak je, ističu, izuzetno trajan i visoke kvalitete.

Dolazi u kombinaciji s Artis RIP sustavom za postavljanje printa. Ovaj management sustav vrlo je user-friendly i omogućuje brzo i jednostavno postavljanje za tisak. Od drugih značajki interesantne su automatska izmjera visine proizvoda sa samo jednim klikom i elektronički sustav za povećanje točnosti ispisa.

Na sajmu Print21 ćete moći vidjeti rad printera ArtisJet 3000U Pro uživo.

Osim toga, tvrtka Misija d.o.o. će predstaviti i Cyklos uređaje za grafičku doradu, Opus strojeve za izradu tvrdih korica knjiga te uređaje brenda Front.

Besplatnu ulaznicu za sajam osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content