PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sarajevska premijera ArtisJet 3000U Pro printera

Tvrtka Misija d.o.o. iz Brčkog jedan je od izlagača na sajmu Print21 koji će se održati 15. i 16. 3. u hotelu Radon Plaza u Sarajevu. Kao dugogodišnji zastupnik brenda ArtisJet, koji između ostalog proizvodi i UV LED printere, u Sarajevu će premijerno pokazati novi ArtisJet 3000U Pro printer.

Artis 3000U Pro inudstrijski je UV printer B3 formata. Dolazi s dvije mogućnosti print glava – od 6 i od 8 boja. Može se koristiti za print na nizu medija i proizvoda poput ukrasnih ambalažnih kutija, korporativnih promo poklona, maskica za mobitele, itd. Otisak je, ističu, izuzetno trajan i visoke kvalitete.

Dolazi u kombinaciji s Artis RIP sustavom za postavljanje printa. Ovaj management sustav vrlo je user-friendly i omogućuje brzo i jednostavno postavljanje za tisak. Od drugih značajki interesantne su automatska izmjera visine proizvoda sa samo jednim klikom i elektronički sustav za povećanje točnosti ispisa.

Na sajmu Print21 ćete moći vidjeti rad printera ArtisJet 3000U Pro uživo.

Osim toga, tvrtka Misija d.o.o. će predstaviti i Cyklos uređaje za grafičku doradu, Opus strojeve za izradu tvrdih korica knjiga te uređaje brenda Front.

Besplatnu ulaznicu za sajam osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content