Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Saznajte koja su to ključna područja koja pokreću industriju

Prvi od dva ovogodišnja sajma Print21 svoja vrata otvara već idući mjesec u Novom Sadu.

Točnije 21. i 22. 2. Print21 očekuje vas u prostorima Novosadskog Sajma.

Print21 posvećen je prvenstveno predstavljanju grafičkih tehnologija. Obuhvaća sve što grafičarima treba – od malih aplikacija do velikih formata, od strojeva, preko materijala i aplikacija do softvera.
Također, na jednom mjestu okuplja distributere, tiskare i korisnike usluga tiska.
Tko su izlagači i što će predstaviti saznajte ovdje!

Uz sve navedeno, nudi rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.  
Koja su to područja koja pokreću grafičku industriju, bit će teme panela koji će održavati tijekom dva dana u sklopu edukacijskog kutka.

Naime, potaknuti nadolazećim sajmom drupa, kroz razgovore s liderima industrije u našoj regiji cilj nam je ukazati na ključna područja koja pokreću industriju i koja kontinuirano bilježe rast.
To su četiri područja koja je i drupa označila kao ključna, a predstavit ćemo trendove, kretanja i potencijal svake od njih.
Fokusirat ćemo se na:

  • automatizaciju – pridonosi efikasnosti proizvodnje, smanjuje troškove, omogućuje bržu prilagodbu promjenama i zahtjevima tržišta…
  • tisak ambalaže – kontinuirano rastuća potražnja za svim vrstama, rast e-trgovine, važan marketinški alat, tisak manjih serija…
  • komercijalni tisak – brza proizvodnja, male serije, prilagodljivost, personalizacija, široki raspon mogućnosti
  • tisak tekstila – razvojem digitalnih tehnologija doživljava pravi procvat, financijski relativno pristupačan, ulazak u promo svijet.

Sudionike/paneliste predstavljamo uskoro, a vi svoju ulaznicu osigurajte već danas.
Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina i na Print21 u Novom Sadu ulaz je besplatan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content