PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Saznajte koje su to ključne oblasti koje pokreću industriju

Prvi od dva ovogodišnja sajma Print21 otvoriće svoja vrata u Novom Sadu sledećeg meseca.
Tačnije, 21. i 22. februara, Print21 vas očekuje na Novosadskom sajmu.
Print21 je posvećen prvenstveno prezentaciji grafičkih tehnologija. Obuhvata sve što je grafičkim umetnicima potrebno – od malih aplikacija do velikih formata, od mašina, preko materijala i aplikacija do softvera.
Takođe, na jednom mestu okuplja distributere, štampare i korisnike štamparskih usluga.
Ko su izlagači i šta će predstaviti saznajte ovde!


Pored svega navedenog, nudi rešenja i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije. Koje su to oblasti koje pokreću grafičku industriju, biće teme panela koji će se održati tokom dva dana u okviru edukativnog kutka.
Naime, inspirisani predstojećim Drupa sajmom, kroz razgovore sa liderima industrije u našem regionu, cilj nam je da ukažemo na ključne oblasti koje pokreću industriju i koje kontinuirano beleže rast.
Ovo su četiri oblasti koje je drupa identifikovala kao ključne, a mi ćemo predstaviti trendove, kretanja i potencijal svake od njih.
U pitanju su:

  • automatizacija – doprinosi efikasnosti proizvodnje, smanjuje troškove, omogućava brže prilagođavanje promenama i zahtevima tržišta…
  • štampa ambalaže – kontinuirano rastuća potražnja za svim vrstama, rast e-trgovine, važan marketinški alat, štampa manjih serija…
  • komercijalna štampa – brza proizvodnja, male serije, prilagodljivost, personalizacija, širok spektar mogućnosti
  • štampa na tekstilu – zbog razvoja digitalnih tehnologija doživljava pravi procvat, finansijski relativno pristupačna, ulazi u promo svet.

Uskoro ćemo predstaviti učesnike/paneliste, a svoju ulaznicu možete obezbediti već danas.
Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina i na Print21 u Novom Sadu, ulaz je besplatan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content