PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Scodix predstavlja prošireni portfelj sa šest novih strojeva

Tvrtka Scodix, renomirani svjetski dobavljač digitalnih doradnih rješenja, najavljuje komercijalno predstavljanje sljedeće generacije svoje Ultra Digital Enhancement Press serije.
Serija se  sastoji od šest pisača, od kojih je svaki ciljan za specifičan tržišni segment kako bi u potpunosti odgovorio na potrebe svakog sektora. Radi se o pisačima namijenjenim tržištu komercijalnog tiska, tiska ambalaže te W2P tržištu.

„Kao iskusna i inovativna svjetska tvrtka kada je riječ o doradnim digitalnim sustavima, s više od 400 strojeva instaliranih širom svijeta, sada predstavljamo proširenu liniju proizvoda koja je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe svih naših kupaca u raznim industrijskim sektorima. Bez obzira o kojoj se aplikaciji radi, doradnom zahtjevu ili pitanju budžeta, u ovoj seriji imamo rješenje“, rekao je Eli Grinberg, izvršni direktor Scodixa.

Na Web2Print tržište usmjerni su pisači Scodix Ultra 3000 i Ultra 4000 koji uključuju i Scodix Studio W2P softver. Ultra 3000 fokusiran je na Web2Print, dok je Ultra 4000, omogućujući podloge većeg formata, usmjeren na Web2Pack.

Za tržište komercijalnog i specijalnog tiska namijenjeni su Scodix Ultra 1000 i 2000. Ova dva pisača razlikuju se po broju dostupnih aplikacija, stoga se na tržištu nude po različitim cijenama. Ultra 1000 nudi već dostupna doradna rješenja, dok Ultra 2000 nudi sve Scodix programe na jednoj platformi

Scodix Ultra 5000 i 6000 ciljaju na tržište tiska ambalaže jer dozvoljavaju korištenje debljih podloga – do 2 mm, potrebnih za aplikacije na ambalaži, a uključuju ulagačke i izlagačke jedinice. Iako model Ultra 6000 nudi veći format, na tržište dolazi s jednostavnijim rasponom doradnih mogućnosti.

Šest novih strojeva u seriji nasljeđuju modele Ultra 101 i 202, dok je Scodix E106 pisač još uvijek dostupan za primjenu kod B1 kartonske sklopive ambalaže.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content