Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Scodix predstavlja prošireni portfolio sa šest novih štampača

Kompanija Scodix, renomirani svetski dobavljač digitalnih doradnih rešenja, najavljuje komercijalno predstavljanje sledeće generacije svoje Ultra Digital Enhancement Press serije.
Serija se  sastoji od šest štampača, od kojih svaki targetira specifičan tržišni segment kako bi u potpunosti odgovorio na potrebe svakog sektora. Radi se o štampačima namenjenim tržištu komercijalne štampe, štampe ambalaže kao i W2P tržištu.

„Kao iskusna i inovativna svetska kompanija kada je reč o doradnim digitalnim sistemima, sa više od 400 mašina instaliranih širom sveta, sada predstavljamo proširenu liniju proizvoda koja je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe svih naših kupaca u raznim industrijskim sektorima. Bez obzira o kojoj se aplikaciji radi, doradnom zahtevu ili pitanju budžeta, u ovoj seriji imamo rešenje“, rekao je Eli Grinberg, izvršni direktor Scodixa.

Na Web2Print tržište usmereni su štampači Scodix Ultra 3000 i Ultra 4000 koji uključuju i Scodix Studio W2P softver. Ultra 3000 je fokusiran na Web2Print, dok je Ultra 4000, omogućujući podloge većeg formata, usmeren na Web2Pack.

Za tržište komercijalne i specijalne štampe namenjeni su Scodix Ultra 1000 i 2000. Ova dva štampača se razlikuju po broju dostupnih aplikacija, zato se na tržištu nude po različitim cenama. Ultra 1000 nudi već dostupna doradna rešenja, dok Ultra 2000 nudi sve Scodix programe na jednoj platformi.

Scodix Ultra 5000 i 6000 ciljaju na tržište štampe ambalaže jer dozvoljavaju korišćenje debljih podloga – do 2 mm, potrebnih za aplikacije na ambalaži, a uključuju ulagačke i izlagačke jedinice. Iako model Ultra 6000 nudi veći format, na tržište dolazi s jednostavnijim rasponom doradnih mogućnosti.

Šest novih štampača u seriji nasleđuju modele Ultra 101 i 202, dok je Scodix E106 štampač još uvek dostupan za primenu kod B1 kartonski sklopive ambalaže.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content