PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Serija AccurioLabel ojačana hibridnim mogućnostima – flekso jedinicom za tisak

AccurioLabel 230 uređaj za tisak etiketa na bazi tonera, Konica Minolta službeno je javnosti predstavila prošle godine u devetom mjesecu na sajmu Labelexpo u Bruxellesu. AccurioLabel 230 treća je generacija Konica Minolta pisača za etikete koji donosi brojne pogodnosti za korisnike, uključujući produktivnost, fleksibilnost i stabilnost čime je Konica Minolta dodatno pojačala svoju prisutnost u digitalnom tisku etiketa. Naime, tržište tiska etiketa smatra se jednim od glavnih tržišnih segmenata koji kontinuirano raste, a rasti će i u budućnosti. Najbolji dokaz tome je rast od 150% u doba ekonomskog pada na početku pandemije koronavirusa u proljeće ove godine.

Accurio Label 230 ima rezoluciju ispisa od 1200 dpi-a i brzinu od 23.4 m/min što ga čini bržim u usporedbi s drugim tonerskim pisačima. S modelom AccurioLabel 230 proširen je i raspon materijala na koje je moguće ispisivati. Zahvaljujući mogućnosti rada s termo osjetljivim materijalima sada je moguće ispisivati ​​na većinu premaznih i nepremaznih papira, polipropilen i PET podloge pri punoj brzini tiska, i to 47% brže od prethodnog modela AccurioLabel 190. Iako cjenovno u rangu pravog entry level pisača, zbog svoje učinkovitosti i fleksibilnosti može se natjecati s profesionalnijim i puno skupljim pisačima.

Konica Minolta odlučila je svoju seriju AccurioLabel dodatno unaprijediti te je nedavno za AccurioLabel pisače lansirala novu opcionalnu flekso jedinicu kako bi omogućila in-line proizvodnju bijelih i drugih boja.
AccurioLabel flekso jedinica koristi standardne flekso boje, a sastoji se od odmotača, web vodiča, kompletne stanice za flekso tisak, UV sustava za sušenje, izlaznog NIP-a i kontrolne ploče na dodir. Flekso jedinica može se naknadno ugraditi u Konica Minolta modele AccurioLabel 190 ili AccurioLabel 230, koji su namijenjeni tiskarima etiketa koji traže cjelovito hibridno rješenje koje će nadopuniti vrhunske sustave digitalnog tiska. Nova jedinca za flekso tisak komercijalno je već dostupna na tržištu, a njenim uvođenjem Konica Minolta pokazala je novi način gledanja na hibridnu tehnologiju.

Princip rada pisača AccurioLabel 230 s flekso jedinicom pogledajte u videu!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content