Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sezonu otvara Print21 u Novom Sadu

Sajam grafičkih tehnologija Print21 jedan je od onih evenata u organizaciji Print Magazina koji je tijekom godina izrastao u ozbiljnu, respektabilnu, regionalnu sajamsku priču. Nastao je kao potreba regionalne grafičke industrije za većim i ozbiljnijim sajmom. Također, jedini je grafički sajam koji je pokrio čak četiri grada u regiji – Zagreb, Beograd, Ljubljanu i Sarajevo.

Zašto je zanimljiv i posjećen? Prije svega, zato što obuhvaća sve što grafičarima treba – od malih aplikacija do velikih formata, od strojeva, preko materijala i aplikacija do softvera.
Također, Print21 na jednom mjestu okuplja distributere, tiskare i korisnike usluga tiska te nudi rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.  
U skladu s dvogodišnjim ciklusom, ove godine sajmovi Print21 stižu u Novi Sad i Zagreb.

Prvi na redu je Novi Sad, 21. i 22. 2.2024. u prostorima Novosadskog Sajma.

Svi vodeći dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu. Tko su izlagači i što će predstaviti saznajte ovdje!

Wrap tips – tricks – try kutak

Uz izložbeni, posjetitelje očekuje raznolik i zanimljiv prateći program.
Popularnost car wrap segmenta nije potrebno posebno naglašavati. No, folije sve veću primjenu pronalaze i u nekim drugim područjima. Primjerice uređenju interijera.
Stoga Print21 u Novom Sadu donosi zanimljiv wrap kutak u sklopu kojeg posjetitelje očekuju prezentacije nekih od vodećih proizvođača folija – 3M, Orafol, Mactac, CFS….
Uz to što ćete moći vidjeti i saznati tips&tricks kada je riječ o wrapu haube, retrovizora, branika…vidjet ćete i kako se radi wrap namještaja, kako se aplicira tapeta na zid te kako se nanosi folija na staklo.
I ono najvažnije, svi zainteresirani posjetitelji moći će se i sami okušati u ovoj uistinu kreativnoj tehnici.

ključna područja koja pokreću industriju

Uz wrap kutak, edukacijiski kutak donosi zanimljive panele ususret drupi. Kroz razgovore s liderima industrije cilj nam je ukazati na ključna područja koja pokreću industriju. Predstavit ćemo trendove, kretanja, potencijal i razvojni smjer grafičke industrije. Fokusirat ćemo se na četiri ključna područja. To su automatizacija, tisak ambalaže, komercijalni tisak i tisak tekstila, segmenti koji kontinuirano bilježe rast i pokreću industriju.

Da bi vam na sajmu bilo što ugodnije, tu je i naš popularni Coffee Corner koji svim posjetiteljima osigurava besplatnu kavu, sokove i peciva.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji i na Print21 u Novom Sadu ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Zlatni partner sajma

Difol_logo
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content