PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Sezonu otvara Print21 u Novom Sadu

Sajam grafičkih tehnologija Print21 jedan je u nizu događaja koji organizuje Print Magazin, koji je tokom godina prerastao u ozbiljnu, respektabilnu, regionalnu sajamsku priču. Nastao je kao potreba regionalne grafičke industrije za većim i ozbiljnijim sajmom. Takođe, to je jedini sajam grafike koji je obuhvatio čak četiri grada u regionu – Zagreb, Beograd, Ljubljanu i Sarajevo.

Zašto je zanimljiv i posećen? Pre svega zato što obuhvata sve što je grafičarima potrebno  – od malih aplikacija do velikih formata, od mašina, preko materijala i aplikacija do softvera.

Takođe, Print21 na jednom mestu okuplja distributere, štampače i korisnike štamparskih usluga i nudi rešenja i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

U skladu sa dvogodišnjim ciklusom, ove godine sajmovi Print21 dolaze u Novi Sad i Zagreb.

Prvi na redu je Novi Sad, 21. i 22. februara 2024. godine u prostoru Novosadskog sajma.

Na sajmu vas očekuju svi vodeći dobavljači renomiranih svetskih brendova. Ko su izlagači i šta će predstaviti saznajte ovdje

Wrap tips – tricks – try kutak

Pored izložbenog dela, posetioce očekuje raznovrstan i zanimljiv prateći program.

Popularnost car wrap segmenta ne treba posebno naglašavati. Međutim, folije se sve više koriste i u drugim oblastima. Na primer, u dekoraciji enetrijera.
Zato Print21 u Novom Sadu donosi zanimljiv wrap kutak gde posetioce očekuju prezentacije nekih od vodećih proizvođača folija – 3M, Orafol, Mactac, CFS…

Pored toga što ćete moći da vidite i naučite savete i trikove kada je u pitanju oblepljivanje haube, retrovizora, branika… videćete i kako se radi wrap nameštaja, kako da lepite tapete na zid i kako se nanosi folija na staklo.
I što je najvažnije, svi zainteresovani posetioci moći će i sami da se oprobaju u ovoj zaista kreativnoj tehnici.

Ključne oblasti koje pokreću industriju

Pored wrap kutka, edukativni kutak doneće zanimljive panele u susret drupi. Kroz razgovore sa liderima industrije, želimo da istaknemo ključne oblasti koje pokreću industriju. Predstavićemo trendove, kretanja, potencijal i pravac razvoja grafičke industrije. Fokusiraćemo se na četiri ključne oblasti. To su: automatizacija, štampa ambalaže, komercijalna štampa i štampa na tekstilu, segmenti koji kontinuirano beleže rast i pokreću industriju.

Da bi vam na sajmu bilo što prijatnije, tu će biti i naš popularni Coffee Corner, koji svim posetiocima pruža besplatnu kafu, sokove i peciva.

Kao i na svim ostalim sajmovima u našoj organizaciji, ulaz na Print21 u Novom Sadu je besplatan a svoju ulaznicu obezbedite već danas!

Zlatni partner sajma:

Difol_logo

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content