PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sistrade lansirao unaprijeđenu S12.7 verziju MIS/ERP softvera

Tvrtka Sistrade lansirala je novu, 12.7 verziju svog MIS/ERP softvera koja uključuje nove značajke i poboljšanja s ciljem pojednostavljenja, ubrzanja i poboljšanja poslovnih i proizvodnih procesa.

Nove značajke omogućuju rast poslovanja kroz smanjenje operativnih troškova, učinkovito korištenje vremena, jednostavan pristup informacijama i optimizaciju resursa. Tvrtke sada mogu lakše prikupljati ključne i kritične informacije povezane s poslovanjem koje će menadžerima omogućiti agilnije i učinkovitije donošenja odluke unutar tvrtke ili s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Postupak procjene fleksibilne ambalaže unaprijeđen je u smislu cijene po kliku za digitalne strojeve. Također, procjena bez tehničkih podataka poboljšala je izračun cijena boje i sada pokazuje postotak pokrivenosti, potrošnju (u g m2) i cijenu za svaku vrstu boje. Tablica s tehničkim podacima optimizirana je te uključuje više informacija i omogućuje rotaciju  impozicija i uvoz tehničkih podataka kroz XML datoteku. Tablica tehničkih podataka za ofset i etikete sada omogućuje pregled slike prije rezanja kao i svih datoteka povezanih s određenim alatom za rezanje. Najnovija verzija softvera također sadrži poboljšane mogućnosti upravljanja skladištem s optimiziranim postupkom inventure.

Novo lansirana verzija softvera također uključuje i sitotisak te je značajka upravljanja proizvodnjom proširena i na upravljanje narudžbama u sitotisku.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content