Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sistrade lansirao unapređenu S12.7 verziju MIS/ERP softvera

Kompanija Sistrade lansirala je novu, 12.7 verziju svog MIS/ERP softvera koja uključuje nove karakteristike i poboljšanja sa ciljem pojednostavljivanja, ubrzanja i poboljšanja poslovnih i proizvodnih procesa.

Nove karakteristike omogućuju rast poslovanja kroz smanjenje operativnih troškova, efikasno korišćenje vremena, jednostavan pristup informacijama i optimizaciju resursa. Kompanije sada mogu lakše prikupljati ključne i kritične informacije povezane s poslovanjem koje će menadžerima omogućiti agilnije i efikasnije donošenja odluke unutar kompanije ili sa bilo kog mesta na svetu.

Postupak procene fleksibilne ambalaže unapređen je u smislu cene po kliku za digitalne štampače. Takođe, procena bez tehničkih podataka poboljšala je način kalkulacije cena boje i sada pokazuje procenat pokrivenosti, potrošnju (u g m2) i cenu za svaku vrstu boje. Tablica s tehničkim podacima je optimizovana, uključuje više informacija i omogućava rotaciju impozicija i uvoz tehničkih podataka kroz XML datoteku. Tablica tehničkih podataka za ofset i etikete sada omogućava pregled slike pre rezanja kao i svih datoteka povezanih sa određenim alatom za rezanje. Najnovija verzija softvera takođe sadrži poboljšane mogućnosti upravljanja skladištem sa optimizovanim postupkom inventara.

Novolansirana verzija softvera takođe uključuje i sito štampu pa je funkcija upravljanja proizvodnjom proširena i na upravljanje narudžbinama u sito štampi.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content