Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sistrade na Labelexpu predstavlja najnoviju V.12 verziju softvera

Portugalska tvrtka Sistrade Software Consulting S.A. svoja će rješenja predstaviti na ovogodišnjem sajmu Labelexpo Europe 2019, koji se od  24. do 27. rujna održava u Bruxellesu. Labelexpo Europe međunarodni je sajam rješenja za tisak etiketa i ambalaže i smatra se jednim od najvažnijih sajmova u sektoru.
Na Labelexpo-u Sistrade će, između ostalog, predstaviti i najnoviju verziju V.12 Sistrade® MIS|ERP softvera koja donosi veliki broj novih značajki i poboljšanja za sve koji se bave tiskom etiketa, fleksibilne ambalaže i ambalaže.

Ova nova verzija omogućuje tvrtkama da budu dio Industrija 4.0 transformacije, doprinoseći poboljšanju automatizacije i povećanju proizvodne učinkovitosti. Najnovija inačica Sistrade® MIS|ERP sučelja za prikupljanje podataka jednostavnija je za upotrebu, ali istovremeno i puno preciznija, a omogućuje i lakše praćenje sve većeg broja podatka i tablica.
Sistrade® MIS|ERP je u oblaku te ga je moguće prilagoditi bilo kojem operativnom sustavu. Softver je dostupan na različitim jezicima i može mu se pristupiti s bilo kojeg mjesta. Omogućuje, između ostalog, jednostavno i brzo upravljanje procjenama, fakturama, narudžbama, kupnjama, zalihama, proizvodnjom, rasporedom poslova, računovodstvom, ljudskim resursima, CRM-om i mnogim drugim poslovima.

Uz sve navedene značajke, postoji i višeslojni paralelni proces s jasnom definicijom procesa internog usmjeravanja integriranog s modulom planiranja i modulom za prikupljanje podataka, a donosi i potpunu reorganizaciju grafičkih procesa proizvodnje fleksibilne ambalaže vezanih uz bolju vizualizaciju podataka te ima ugrađen radni tijek za upravljanja cilindrom za slanje i primanje od i do graverke.
Korisnik može automatski slati e-poštu putem Graphical Process sučelja i priložiti traženo izvješće, na taj način smanjujući vrijeme odgovora klijentu ili dobavljaču.
Potpuno nova značajka Sistrade®Builder Dashboard, kao što i samo ime govori, alat je za izradu vlastitih KPI nadzornih ploča u obliku tablice ili grafikona, kako bi se nadgledao napredak cjelokupnog procesa prodaje, zaliha ili proizvodnje.

Više o novom proizvodu možete saznati ako posjetite Sistrade na štandu 9A39, u hali 9 na sajmu Labelexpo Europe.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content