PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Sistrade na Labelexpu predstavlja najnoviju V.12 verziju softvera

Portugalska kompanija Sistrade Software Consulting S.A. predstaviće svoja rešenja na ovogodišnjem sajmu Labelexpo Europe 2019, koji se od  24. do 27. septembra održava u Briselu. Labelexpo Europe je međunarodni sajam rešenja za štampu etiketa i ambalaže i smatra se jednim od najvažnijih sajmova u ovom sektoru.

Na ovom sajmu, Sistrade će, između ostalog, predstaviti i najnoviju verziju V.12 Sistrade® MIS|ERP softvera koja donosi veliki broj novih unapređenih karakteristika za sve koji se bave štampom etiketa, fleksibilnom ambalažom i ambalažom.

Ova nova verzija omogućava kompanijama da budu deo Industrija 4.0 transformacije, doprinoseći poboljšanju automatizacije i povećanju proizvodne efikasnosti. Najnovija verzija Sistrade® MIS|ERP korisnički interfejs za prikupljanje podataka jednostavniji je za upotrebu, ali istovremeno i puno precizniji, a omogućava i lakše praćenje sve većeg broja podataka i tabela.

Sistrade® MIS|ERP je u oblaku te ga je moguće prilagoditi bilo kom operativnom sistemu. Softver je dostupan na različitim jezicima i može mu se pristupiti s bilo kog mesta. Omogućava, između ostalog, jednostavno i brzo upravljanje procenama, fakturama, narudžbinama, nabavkama, zalihama, proizvodnjom, rasporedom poslova, računovodstvom, ljudskim resursima, CRM-om i mnogim drugim poslovima.

Uz sve navedene karakteristike, postoji i višeslojni paralelni proces s jasnom definicijom procesa internog usmeravanja integrisanog s modulom planiranja i modulom za prikupljanje podataka, a donosi i potpunu reorganizaciju grafičkih procesa proizvodnje fleksibilne ambalaže vezanih za bolju vizualizaciju podataka pa ima ugrađen radni tok za upravljanje cilindrom za slanje i primanje od i do graverke.

Korisnik može automatski slati e-poštu putem Graphical Process korisničkog interfejsa i poslati traženi izveštaj, smanjujući na taj način vreme odgovora klijentu ili dobavljaču.

Potpuno nova karakteristika Sistrade®Builder Dashboard, kao što i samo ime govori, alat je za izradu sopstvenih KPI nadzornih ploča u obliku tabele ili grafikona, kako bi se nadgledao napredak celokupnog procesa prodaje, zaliha ili proizvodnje.

Više o novom proizvodu možete saznati ako posetite Sistrade na štandu 9A39, u hali 9 na sajmu Labelexpo Europe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content