Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sitotehnika Open week – upoznajte svestrani Mimaki UV UJV100-160

Tvrtka Sitotehnika poziva sve zainteresirane da ih od 25. 1. do 1. 2. posjete u njihovom izložbenom prostoru na Sitotehnika open weeku. Tamo od sad možete vidjeti najnoviji model UV pisača Mimaki UJV100-160.

Riječ je o UV pisaču širine 1,62 m koji za ispis koristi UV boje. Otisak je suh odmah nakon tiska zahvaljujući fiksiranju otiska UV LED lampama. Boje su vrlo fleksibilne, pa se može ispisivati i folija za potrebe brendiranja vozila. Pisač se može konfigurirati u CMYK načinu ispisa u boji, ali i bijelom tintom za prozirni i ispis u boji. Važna karakteristika ovog pisača je mogućnost ispisa na materijale bez premaza, papire, filmove, plastiku, kožu, tekstilne backlit materijale i još mnogo toga. S mogućnošću ispisa djelomičnog laka u sjaju ili mat prema želji, ovaj pisač stvara dodanu vrijednost proizvodu.

U testiranju Sitotehnike, Mimaki UV UJV100-160 se pokazao izvrsnim u tisku tekstilnih backlit materijala. Nakon tiska, keder se ušivava i tiskana se reklama stavlja na osvijetljenu kutiju. Tisak eko kože i prirodne kože dao je izvrsne rezultate za potrebe obućarske industrije. Uz to, ispis slika i tapeta u mat bojama daju dvostruko bolje iskustvo od eko solventnih pisača. Kad se uključe i bijeli i lakirani detalji, nema kraja mašti.

Pogledajte kako izgleda Mimaki UV pisač u showroomu Sitotehnike, a detalje o proizvodu možete vidjeti ovdje.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content