PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Sitotehnika open week – upoznajte svestrani Mimaki UJV100-160

Kompanija Sitotehnika poziva sve zainteresirane da ih od 25. januara do 1. februara posete na Sitotehnika open week-u u njihovom izložbenom salonu. Tamo je od sada moguće videti i najnoviji model UV štampača Mimaki UJV100-160.

Radi se o UV štampaču širine 1.62m koji za štampu koristi UV boje. Zahvljujući fiksiranju otiska sa UV LED lampama, otisak je suv odmah nakon štampe. Boje su veoma fleksibilne pa se može štampati i folija za potrebe brendiranja vozila. Štampač se može konfigurisati u CMYK modu za štampu kolora, ali i sa belom bojom za štampu providnih materijala i materijala u boji. Bitna osobina ovog štampača je mogućnost štampe na široki raspon materijala – bez koatinga, papira, filmova, plastike, kože, prosvetljenih poliestera i mnogo drugih. Sa opcijom za štampu parcijalnog laka u sjaju ili matu po želji, ovaj štampač kreira dodanu vrednost proizvodu.

U testiranju Sitotehnike, Mimaki UV UJV100-160 odlično se pokazao u štampi prosvetljenog tekstila (textil backlit). Nakon štampe ušiva se keder i štampana reklama se postavlja na svetleću kutiju. Štampa eko kože i prirodne kože dala je odlične rezultate za potrebe industrije obuće. Pored ovoga, štampa slika i tapeta sa mat bojama daje duplo bolji doživljaj od eko solventnih štampača. Kada se uključe bela boja i lakirani detalji mašti nema kraja.

Pogledajte kako izgleda Mimaki UV štampač u showroomu Sitotehnike, a detalje o proizvodu možete videti ovde.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content