Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Snažan sajamski trio uskoro počinje u Stuttgartu

TV TecStyle Visions, WETEC i GiveADays, objedinjeni pod imenom Expo 4.0, tri su sajamska događanja koja će se od 30. 1. do 1. 2. održati na sajmu u Stuttgartu.  Riječ je o sajmovima koji objedinjuju kretanja i trendove za svako područje primjene u segmentu vizualnih komunikacija,

TV TecStyle Visions održava se 11. put, a radi se o jednom od vodećih europskih sajmova kada je riječ o doradi tekstila te promotivnom tekstilu.
Jedanaesto izdanje sajma privuklo je u najvećem broju redovne izlagače iz cijele Njemačke, no kako ističu organizatori, i broj stranih izlagača u stalnom je porastu. Tako su 2018. na sajmu sudjelovali izlagači iz 28 zemalja.TV TecStyle Visions 2020 održat će se u L-Bank Forumu (dvorana 1).

WETEC je međunarodni sajam primarno namijenjen signage industriji i tisku velikog formata u sklopu kojeg će biti predstavljena kompletna tehnologijaoglašavanja, digitalni tisak, rješenja za svjetleće reklame i digitalni signage. Sajam će pokazati kompletnu paletu proizvoda kako proizvođača tako i trgovaca.

GiveADays međunarodni je sajam promotivnih proizvoda koji nudi platformu za razmjenu iskustava i spoznaja vezanih uz promotivne proizvode i oglašavanja,od kako kažu organizatori, A do Z. Širok portfelj proizvoda kojeg će predstaviti različiti proizvođači i distributeri kreće se od adventskih kalendara, preko ručnih satova do kutija za bilješke. WETEC i GiveADays održat će se u hali Jacques Lanners (dvorana 3) i dvorani 5.
Expo 4.0 s tri međunarodna sajma TV TecStyle Visions, WETEC i GiveADays, koji donose novitete iz područja tekstila, tehnologije oglašavanja i promotivnih proizvoda,  idealna su prilika za orijentirati se i saznati novosti u svim područjima primjene vizualne i sve brže komunikacije.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content