PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Snažan sajamski trio uskoro počinje u Štutgartu

TV TecStyle Visions, WETEC i GiveADays, objedinjeni pod imenom Expo 4.0, tri su sajma koja će se od 30. 1. do 1. 2. 2020. godine održati na sajmu u Štutgartu.  Reč je o sajmovima koji objedinjuju kretanja i trendove za svaku oblast primene u domenu vizuelnih komunikacija.

TV TecStyle Visions održava se 11. put, a reč je o jednom od vodećih evropskih sajmova kada je u pitanju dorada tekstila i promotivni tekstil. Jedanaesto izdanje sajma privuklo je u najvećem broju redovne izlagače iz cele Nemačke, a kako ističu organizatori, i broj stranih izlagača u stalnom je porastu. Tako su 2018, na sajmu učestvovali izlagači iz 28 zemalja. TV TecStyle Visions 2020 održaće se u L-Bank Forumu (dvorana 1).

WETEC je međunarodni sajam primarno namenjen signage industriji i štampi velikih formata u čijem sklopu će biti predstavljena kompletna tehnologija oglašavanja, digitalna štampa, rešenja za svetleće reklame i digitalni signage. Sajam će prikazati kompletan asortiman proizvoda kako proizvođača, tako i trgovaca.

GiveADays međunarodni je sajam promotivnih proizvoda koji nudi platformu za razmenu iskustava i znanja vezanih za promotivne proizvode i oglašavanje, kako kažu organizatori, od A do Z. Širok portfolio proizvoda koji će predstaviti različiti proizvođači i distributeri kreće se od adventskih kalendara, preko ručnih satova do kutija za beleške. WETEC i GiveADays održaće se u hali Jacques Lanners (dvorana 3) i dvorani 5.

Expo 4.0 sa tri međunarodna sajma TV TecStyle Visions, WETEC i GiveADays koji donose novosti iz oblasti tekstila, tehnologije oglašavanja i promotivnih proizvoda, idealna su prilika da se saznaju novosti u svim oblastima primene vizuelne i sve brže komunikacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content