Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Snažna partnerska mreža ostaje glavni oslonac HP-a

Golema globalna mreža partnera i dalje nastavlja imati ključnu ulogu u ostvarivanju HP-ove strategije „Spremni za budućnost“. Jedan je to od najvažnijih zaključaka nedavno završene HP Amplify™ partnerske konferencije održane u Las Vegasu.
Snažna usmjerenost na nastavak djelovanja kroz partnersku mrežu iščitavala se i iz naziva konferencije „Spremni za budućnost – Ujedinjeni pobjeđujemo“.

Čast da bude dio ovog velikog događaja među 1500 izabranih HP partnera iz 95 zemalja svijeta imao je i gosp. Vice Stanić, vlasnik i direktor Fortuna Digital Grupe koja ova rješenja donosi na tržišta zemalja regije. Kako nam je rekao, HP Amplify™ je uistinu jedinstvena prilika za upoznati, neposredno pred drupu, najnovije HP-ove vrhunske proizvode i rješenja posebice za AI i hibridne sustave.
Inače, program je pokrenut krajem 2020. Predstavlja prvi globalni partnerski program usmjeren na poticanje dinamičnog rasta partnera i distributera s ciljem pružanja najboljih iskustava krajnjim korisnicima.

Budućnost rada powered by AI

Tema koja je zauzela središnje mjesto na partnerskoj konferenciji bila je budućnost rada pokretanog umjetnom inteligencijom (AI). Time je HP svojim partnerima jasno dao do znanja da ih priprema za nove prilike kao što je AI i pruža podršku za dugoročni održivi rast. Naime, opsežna studija Work Relationship Index, provedena na više od 15.600 ispitanika u 12 zemalja pokazala je da 75 posto business lidera smatra da će im AI pojednostaviti zadatke i olakšati posao. 55 posto radnika vjeruje da će im AI otvoriti nove prilike za uživanje u radu te posao učiniti zanimljivijim i jednostavnijim.
Također, kroz Amplify program HP partneri imaju priliku dobiti i prvi AI MasterClass u industriji, odnosno obuku usmjerenu na AI i certifikacijski program. HP je odavno shvatio važnost i značaj umjetne inteligencije te se može pohvaliti s više od 100 proizvoda i rješenja koji podržavaju AI te na taj način redefiniraju produktivnost i suradnju.

HP ima za cilj, zajedno sa svojim partnerima, klijentima omogućiti iskorištavanje potencijal umjetne inteligencije za svoje svakodnevne tijekove rada kako bi poslovanje učinili efikasnijim i održivijim.

Fortuna Digital Grupa uz HP na drupi

U snagu HP tehnologije moći će se uvjeriti svi koji posjete ovogodišnji sajam drupa (28. 5. – 7. 6.).
Uz snažnu podršku globalne partnerske mreže, čiji je dio i Fortuna Digital Grupa, cijela hala 17 rezervirana je samo za HP. U središtu pozornosti bit će čak osam automatiziranih proizvodnih linija sposobnih da odrade 80 poslova i 25 različitih aplikacija

Dio uvodne atmosfere iz Las Vegasa pogledajte u videu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content