PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Snažna partnerska mreža ostaje glavni oslonac HP-a

Ogromna globalna mreža partnera nastavlja da igra ključnu ulogu u isporuci HP-ove strategije „Spremni za budućnost“. Ovo je jedan od najvažnijih zaključaka nedavno završene HP Amplify™ partnerske konferencije održane u Las Vegasu.
Snažan fokus na nastavak rada kroz partnersku mrežu ogledao se i u nazivu konferencije „Spremni za budućnost – ujedinjeni pobeđujemo“.

Čast da bude deo ovog velikog događaja među 1500 izabranih HP partnera iz 95 zemalja sveta imao je gospodin Vice Stanić, vlasnik i direktor Fortuna Digital Group, koja ova rešenja donosi na tržišta zemalja u regionu. Kako nam je rekao, HP Amplify™ je zaista jedinstvena prilika da se, neposredno pre drupe, upoznaju sa najnovijim HP proizvodima i rešenjima, posebno za AI i hibridne sisteme.
Inače, program je pokrenut krajem 2020. godine i predstavlja prvi globalni partnerski program koji ima za cilj da podstakne dinamičan rast partnera i distributera sa ciljem pružanja najboljih iskustava krajnjim korisnicima.

Budućnost rada koju pokreće AI

Tema koja je zauzela centralno mesto na partnerskoj konferenciji bila je budućnost rada koju pokreće veštačka inteligencija (AI). Time je HP jasno stavio do znanja svojim partnerima da ih priprema za nove mogućnosti kao što je veštačka inteligencija i pruža podršku za dugoročni održivi rast. Naime, opsežna studija Indeksa radnih odnosa, sprovedena na više od 15.600 ispitanika u 12 zemalja, pokazala je da 75 odsto poslovnih lidera veruje da će im AI pojednostaviti zadatke i olakšati rad. 55 odsto radnika veruje da će im veštačka inteligencija otvoriti nove mogućnosti da uživaju u poslu i učiniti svoj posao zanimljivijim i jednostavnijim.
Takođe, kroz Amplify program, HP partneri imaju priliku da dobiju prvi AI MasterClass u industriji, odnosno program obuke i sertifikacije fokusiran na AI. HP je odavno shvatio važnost i značaj veštačke inteligencije i može se pohvaliti sa više od 100 proizvoda i rešenja koja podržavaju veštačku inteligenciju i na taj način redefinišu produktivnost i saradnju.
HP ima za cilj, zajedno sa svojim partnerima, da omogući klijentima da iskoriste potencijal veštačke inteligencije za svoje svakodnevne tokove rada kako bi poslovanje učinili efikasnijim i održivijim.

Fortuna Digital Grupa uz HP na drupi

U snagu HP tehnologije moći će se uvjeriti svi koji posjete ovogodišnji sajam drupa (28. 5. – 7. 6.).
Uz snažnu podršku globalne partnerske mreže, čiji je dio i Fortuna Digital Grupa, cijela hala 17 rezervirana je samo za HP. U središtu pozornosti bit će čak osam automatiziranih proizvodnih linija sposobnih da odrade 80 poslova i 25 različitih aplikacija

Dio uvodne atmosfere iz Las Vegasa pogledajte u videu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content