Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Softverska rješenja u korak s industrijom 5.0 za transformaciju industrije etiketa i ambalaže

Sajam Labelexpo Europe poznat je kao vrhunski događaj za industriju tiska etiketa i ambalaže. Kao i uvijek i ove je godine privukao profesionalce i izlagače iz cijelog svijeta. Ove godine tvrtka Sistrade predstavila je svoje vrhunske tehnologije i inovativna rješenja. Time je dodatno učvrstila svoju poziciju na tržištu.
Sistrade je predstavio svoja najnovija dostignuća u industriji 5.0 koja kombinira automatizaciju, povezanost i ljudske vještine. Posjetitelji štanda, kažu u Sistrade-u, ostali su impresionirani mogućnostima i potencijalom za transformaciju industrije.

Posjetitelji su imali priliku svjedočiti demonstracijama uživo i otkriti najnovija ažuriranja i novu generaciju Sistrade softvera za industriju tiska etiketa i ambalaže. Rješenja su to koja revolucionirano mijenjaju cjelokupnu tehnologiju, igrajući važnu ulogu u pametnim tvornicama.
Tijekom prezentacija uživo istaknuli su nove funkcionalnosti Label Technical Sheet-a, poput glavnog repozitorija podataka koji u kombinaciji s Graphic Process Management i Digital Job Ticket sadrži sve potrebne tehničke podatke za inteligentnu proizvodnju i potpunu sljedivost podataka.

“Labelexpo Europe bio je nevjerojatna prilika za Sistrade da pokaže našu predanost u pomicanju granica kada se radi o inovacijama u industriji tiska etiketa i ambalaže. Zahvalni smo na pozitivnim reakcijama i uzbuđeni zbog novih partnerstava i prilika koje su se pojavile,” rekao je gosp. Paulo Souto, generalni direktor Sistrade-a za međunarodno poslovanje

S uspješnim završetkom Labelexpo Europe, u Sistrade ističu da su spremni za svijetlu budućnost. U njoj će nastaviti svoju misiju mijenjanja industrije tiska etiketa i ambalaže.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content