PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Softverska rešenja u korak s Industrijom 5.0 za transformaciju industrije etiketa i ambalaže

Sajam Labelexpo Europe poznat je kao vrhunski događaj za industriju štampanja etiketa i ambalaže. Kao i uvek, i ove godine je privukao profesionalce i izlagače iz celog sveta. Ove godine kompanija Sistrade predstavila je svoje vrhunske tehnologije i inovativna rešenja, čime je dodatno ojačala svoju poziciju na tržištu.

Sistrade je predstavio svoja najnovija dostignuća u industriji 5.0, koja kombinuje automatizaciju, povezanost i ljudske veštine. Posetioci štanda bili su impresionirani mogućnostima i potencijalom za transformaciju industrije, poručuju iz kompanije Sistrade.

Posetioci su imali priliku da prisustvuju demonstracijama uživo i otkriju najnovija ažuriranja i novu generaciju Sistrade softvera za industriju štampanja etiketa i ambalaže. Ovo su rešenja koja revolucionarno menjaju celokupnu tehnologiju, igrajući važnu ulogu u pametnim fabrikama.

Tokom prezentacija uživo, istakli su nove funkcionalnosti Label Technical Sheet-a, kao što je glavno skladištenje podataka, koje u kombinaciji sa upravljanjem grafičkim procesima (Graphic Process Management) i digitalnom radnom kartom (Digital Job Ticket) sadrži sve potrebne tehničke podatke za inteligentnu proizvodnju i potpunu sledljivost podataka.

„Labelexpo Europe bio je neverovatna prilika za Sistrade da pokaže našu posvećenost pomeranju granica kada su u pitanju inovacije u industriji štampanja etiketa i ambalaže. Zahvalni smo na pozitivnim reakcijama i uzbuđeni zbog novih partnerstava i prilika koje su se otvorile“, rekao je g. Paulo Souto, generalni direktor Sistrade za međunarodno poslovanje

Uspešnim završetkom Labelexpo Europe, Sistrade ističe da su spremni za svetlu budućnost. U njoj će nastaviti svoju misiju promene industrije štampanja etiketa i ambalaže.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content