Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Specijalni efekti za staklene površine iz Guandong kuhinje

Specijalist za specijalno, talijanska tvrtka Guandong, na milanskom Design Weeku predstavila je kreativna rješenja za ukrašavanje i brending staklenih površina. Pokazali su nove načine za prikazivanje umjetničkih djela, ali i načine za komunikaciju brendova.

Predstavili su nekolicinu materijala u transparentnim verzijama, idealnim za tisak i lijepljenje na staklo. S Dotty Satin transparentnim materijalom i UV ispisom moguće je stvoriti igre prozirnosti i efekte sjajnog/mat stakla. Aplikacija ovog materijala izuzetno je jednostavna i pristupačna.

Njihov High Clarity materijal omogućuje učinak 100% optičke prozirnosti. Možda izgleda kao ručno nacrtano staklo, ali to je printani film koji se može prilagoditi bilo kojem obliku.

Zamršeni uzorak i ispis bijelom bojom vraćaju u sjećanje čipku iz talijanske zanatske tradicije. Izbor Nano-Tacka, ultra-prozirnog materijala s nano-otvorima bez ljepila koji se mogu premjestiti, prenosi taj projekt u eru suvremenog dizajna.

Vječni klasici slikanja pretvaraju se u naljepnice za jedinstvene i inovativne unutarnje projekte. Osim toga, vaša staklena umjetnička djela neće uništiti površine jer su bez ljepila, mogu se premještati i prilagođavati. S Guandong Wally materijalom umjetnost postaje transparentnost!

S Guandong novim kompletom uzoraka možete otkriti nove načine pričanja priče vašeg branda i stvoriti jedinstvene projekte koji se ističu u moru drugih.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content