PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Specijalni efekti za staklene površine iz Guandong kuhinje

Specijalisti za specijalne poslove, italijanska kompanija Guandong, predstavila je kreativna rešenja za dekoraciju i brendiranje staklenih površina na Milanskoj nedelji dizajna. Pokazali su nove načine prikazivanja umetničkih dela, ali i načine komuniciranja brendova.

Predstavili su nekoliko materijala u transparentnim verzijama, idealnim za štampanje i lepljenje na staklu. Sa Dotty Satin transparentnim materijalom i UV štampom, moguće je kreirati igre transparentnosti i efekte sjajnog/mat stakla. Primena ovog materijala je izuzetno jednostavna i pristupačna.
Njihov High Clarity materijal omogućava efekat 100% optičke transparentnosti. Možda izgleda kao ručno nacrtano staklo, ali to je štampanafolija koji se može prilagoditi bilo kom obliku.
Zamršen uzorak i print u beloj boji vraćaju sećanje na čipku iz italijanske zanatske tradicije. Izbor Nano-Tacka, ultra-transparentnog materijala sa nano-otvorima bez lepka koji se mogu premeštati, vodi projekat u eru savremenog dizajna.

Večni slikarski klasici se pretvaraju u nalepnice za jedinstvene i inovativne projekte enterijera. Osim toga, vaša staklena umetnička dela neće oštetiti površine jer su bez lepka, mogu se premeštati i prilagođavati. Sa Guandong Wally materijalom, umetnost postaje transparentnost!
Sa Guandongovim novim kompletom uzoraka, možete otkriti nove načine da ispričate priču svog brenda i kreirate jedinstvene projekte koji se ističu u moru drugih.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content