Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Spektrofotometar MYIRO-9 za upravljanje bojom i kontrolom kvalitete tiska

Osim tiskarskih strojeva, Konica Minolta u svojoj ponudi ima i instrumente za mjerenje ili ocjenu boja i svjetla. Oni u velikoj mjeri mogu pomoći u osiguravanju i održavanju kvalitete proizvoda, ali i olakšati rad u proizvodnji.
Gledanje boja golim okom razlikuje se od osobe do osobe, stoga za provjeru i ocjenu boja koristimo odgovarajuće mjerne instrumente koji svoje vrijednosti mogu prikazati u standardiziranom prostoru boja. Pritom se dobivene vrijednosti mogu uspoređivati.
Time se postižu ponovljivi i visokokvalitetni rezultate koji jamče održavanje kvalitete prema najnovijim standardima i očekivanjima.

Konica Minolta shvaća da je ključ uspjeha moderne tiskare automatizacija, preciznost, jednostavnost i ponovljivost, stoga razvija i nudi napredne alate za upravljanje bojama primjenjive na sve tehnike tiska.

Svoju ponudu proširila je spektrofotometrom MYIRO-9, naprednim alatom za upravljanje i kontrolu boja u tisku, koji objedinjuje brzinu, preciznost, jednostavnost korištenja i svestranost. Iako je kvaliteta ispisa uvijek važnija, naglasak je sve više na automatizaciji i ubrzanju pojedinačnih procesa. MYIRO-9 spektrofotometar omogućuje mjerenje praktički svih ljestvica boja koje se mogu koristiti za kalibraciju printera.

Spektrofotometar MYIRO-9 pruža:

  • učinkovitost

Može izvesti do 2500 mjerenja u samo 7 minuta i dobiti mjerne podatke za M0, M1 i M2, što je u skladu sa standardom ISO13655:2009.
Korisnici koji svakodnevno moraju obaviti velik broj mjerenja mogu si olakšati posao dodatnom opremom, poput opcijskog automatskog ulagača do 100 listova. Na ovaj način smanjuje se vrijeme utrošeno na intervenciju korisnika prilikom mijenjanja listova.

  • svestranost

S korisnom funkcijom “free-format”, MYIRO-9 spektrofotometar može mjeriti praktički bilo koju ljestvicu boja koja se može koristiti za kalibraciju printera i stvaranje profila boja.
Uz pomoć VFS (Virtual Fluorescent Standard) načina rada, spektrofotometar MYIRO-9 omogućuj izradu personaliziranog profila.
Također, ima i mogućnost povezivanja putem USB-a i putem mreže, tako da se može koristiti s više računala.

  • točnost

Konica Minolta Sensing servis nudi inspekciju, popravak i godišnju kalibraciju uređaja, tako da korisnik može raditi mjerenja i lokalno i globalno s apsolutnom točnošću.
Za najzahtjevnije kupce postoji mogućnost praćenja apsolutne točnosti samih mjerenja pomoću standardiziranih keramičkih pločica u boji razvijenih za korištenje sa spektrofotometrom MYIRO-9.

Glavne karakteristike MYIRO-9 spektrofotometra:

  • maksimalna dimenzija papira: 330 x 1500mm
  • maksimalna debljina papira: 0,6mm
  • maksimalan broj mjerenja (patch): 1394 A4 i 2928 A3 (1 patch 6x6mm)
  • brzina mjerenja do 1500 mjerenja u 4 minute i 2500 mjerenja u samo 7 minuta
  • uređaj automatski detektira klinove u boji na tiskovini kako bi započeo mjerenje
  • opcijski dodatni automatski ulagač za do 100 listova.

Za više informacija kontaktirajte Konica Minoltu! Sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja!
Email: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content