PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Spektrofotometar MYIRO-9 za upravljanje bojom i kontrolom kvaliteta štampe

Pored štampača, Konica Minolta nudi i instrumente za merenje ili procenu boje i svetlosti. Oni mogu u velikoj meri pomoći u obezbeđivanju i održavanju kvaliteta proizvoda, ali i olakšati proizvodni rad.

Gledanje boje golim okom se razlikuje od osobe do osobe, zato za proveru i procenu boja koristimo odgovarajuće merne instrumente koji mogu da prikažu njihove vrednosti u standardizovanom prostoru. Dobijene vrednosti se mogu uporediti.Time se postižu ponovljivi i visokokvalitetni rezultati koji garantuju kvalitetno održavanje u skladu sa najnovijim standardima i očekivanjima.

Kompanija Konica Minolta je svesna da su automatizacija, preciznost, jednostavnost i ponovljivost ključ uspeha moderne štampe, pa razvija i nudi napredne alate za upravljanje bojama primenljive na sve tehnike štampe.

Svoju ponudu su proširili spektrofotometrom MYIRO-9, naprednim alatom za upravljanje bojama i kontrolu boja u štampi, koji kombinuje brzinu, preciznost, lakoću korišćenja i svestranost. Iako je kvalitet štampe uvek važniji, naglasak je sve više na automatizaciji i ubrzavanju pojedinačnih procesa. Spektrofotometar MYIRO-9 omogućava merenje praktično svih skala boja koje se mogu koristiti za kalibraciju štampača.

MYIRO-9 spektrofotometar pruža:

efikasnost

Može da izvrši do 2500 merenja za samo 7 minuta i dobije podatke merenja za M0, M1 i M2, što je u skladu sa standardom ISO13655:2009.Korisnici koji svakodnevno moraju da obave veliki broj merenja mogu da olakšaju posao dodatnom opremom, kao što je opcioni automatski ulagač do 100 listova. Na ovaj način se smanjuje vreme utrošeno na intervenciju korisnika pri promeni listova.

svestranost

Uz korisnu funkciju “free-format”, MYIRO-9 spektrofotometar može da meri praktično bilo koju skalu boja koja se može koristiti za kalibraciju štampača i kreiranje profila boja.Uz pomoć VFS (Virtual Fluorescent Standard) režima rada, MYIRO-9 spektrofotometar omogućava kreiranje personalizovanog profila.Takođe, ima mogućnost povezivanja preko USB-a i preko mreže, tako da se može koristiti sa više računara.

preciznost

Konica Minolta Sensing servis nudi pregled, popravku i godišnju kalibraciju uređaja, tako da korisnik može da vrši merenja kako lokalno tako i globalno sa apsolutnom preciznošću.Za najzahtevnije kupce postoji mogućnost praćenja apsolutne preciznosti samih merenja pomoću standardizovanih obojenih keramičkih ploča razvijenih za upotrebu sa MYIRO-9 spektrofotometrom.

Glavne karakteristike spektrofotometra MYIRO-9:

• maksimalna dimenzija papira: 330×1500 mm

• maksimalna debljina papira: 0,6 mm

• maksimalan broj merenja (patch): 1394 A4 i 2928 A3 (1 patch 6k6mm)

• brzina merenja do 1500 merenja za 4 minuta i 2500 merenja za samo 7 minuta

• uređaj automatski detektuje klinove u boji na otisku da bi započeo merenje

• opcioni dodatni automatski ulagač za do 100 listova.

Za više informacija kontaktirajte kompaniju Konica Minolta! Sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja! Email: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content