Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Srele CO2 i fiber laseri glavna dodatna oprema svake tiskare

Bogati asortiman tvrtke Srele Laser Sistem čini više od 30 različitih tipova CO2 lasera, UV i DTF printera te fiber i CO2 markera. Posluju na širem području Balkana (Srbija, Crna Gora, BiH, Sjeverna Makedonija), kao i na tržištu EU (Hrvatska, Rumunjska).

Ove godine prvi put su sudjelovali na sajmu Print21 u Novom Sadu. Cilj im je bio, kako nam je rekao gosp. Srećko Tmušić, vlasnik i direktor, prikazati CO2 i fiber lasere u svim mogućim modelima za graviranje i rezanje.
„Posjetiteljima sajma Print21 htjeli smo pokazati da se radi se o uređajima koji spadaju u glavnu dodatnu opremu u grafičkoj industriji bez koje danas gotovo da nije moguće napraviti niti jedan proizvod“, rekao nam je gosp. Tmušić.
Predstavili su strojeve pod svojim brendom koji su, kako nam je rekao, sklapani u Kini, ali prema njihovim točnim uputama i specifikacijama. „Sva naša oprema je na vrhunskom nivou što se vidi kroz brzinu i preciznost“, rekao je gosp. Tmušić

Izložili su neke od svojih najboljih i najprodavanijih artikala. CO2 laseri bili su u varijantama 4030 Lite, 4040 Lite,7050 Pro, 9060 Pro, 14090Pro. Pored ponude CO2 lasera izložili su i prava iznenađenja na polju UV fiber lasera, koji, kako je rekao, mogu doslovno raditi na svima materijalima – metal, drvo i staklo te postižu gotovo nemoguće precizne stvari.

Srele laserske sisteme najbolje ćete upoznati kroz kratki Print Report dostupan na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content