PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Srele CO2 i fiber laseri glavna dodatna oprema svake štamparije

Bogat asortiman kompanije Srele Laser Sistemobuhvata više od 30 različitih tipova CO2 lasera, UV i DTF štampača, fiber i CO2 markera. Posluju na širem području Balkana (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija), kao i na tržištu EU (Hrvatska, Rumunija).

Ove godine su prvi put učestvovali na sajmu Print21 u Novom Sadu, sa ciljem da, kako je istakao g. Srećko Tmušić, vlasnik i direktor, prikažu CO2 i fiber lasere u svim mogućim modelima za graviranje i sečenje.

„Želeli smo da pokažemo posetiocima sajma Print21 da su to uređaji koji spadaju u glavnu dodatnu opremu u grafičkoj industriji, bez koje je danas gotovo nemoguće napraviti jedan proizvod“, rekao je g. Tmušić.

Predstavili su mašine pod sopstvenim brendom koje su, kako nam je rekao, sastavljene u Kini, ali po njihovim tačnim uputstvima i specifikacijama. „Sva naša oprema je na vrhunskom nivou, što se vidi kroz brzinu i preciznost“, rekao je g. Tmušić

Prikazali su neke od svojih najboljih i najprodavanijih artikala. CO2 laseri su bili u varijantama 4030 Lite, 4040 Lite, 7050 Pro, 9060 Pro, 14090Pro. Pored ponude CO2 lasera, izložili su i prava iznenađenja u oblasti UV fiber lasera, koji, kako je rekao, mogu bukvalno da rade na svim materijalima – metalu, drvetu i staklu, i da postignu gotovo nemoguće precizne stvari.

Najbolji način da upoznate Srele laserske sisteme je kroz kratki Print Report dostupan na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content