Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što donosi novi broj Print Magazina?

Kao i svaki put kada je novi broj u pitanju, drago nam je kada možemo najaviti da vam uskoro stiže drugi ovogodišnji broj Print Magazina.

Što donosi?

S obzirom da je iza nas prvi ovogodišnji sajam Print21, održan u Beogradu 10. i 11. 3.,  velik broj stranica posvetili smo upravo ovom eventu.

Prvo je to događanje i okupljanje grafičke industrije Srbije nakon otvaranja tržišta poslije lockdowna. Zbog toga je i izazvao iznimno veliko zanimanje, i izlagača i posjetitelja. Tijekom dva dana sajamsku ponudu vidjelo je oko 565 posjetitelja iz svih zemalja regije. Izloženi strojevi i rješenja pokazali su da industrija, unatoč izazovima nije posustala i da sve skupa ipak ide u pozitivnom smjeru.

Odmah nakon izvještaja iz Beograda, Print Magazin donosi najavu za sajam Print21 u Zagrebu. Vidimo se 13. i 14. 4. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Očekuju vas 24 izlagačka prostora te uistinu bogata i raznolika ponuda strojeva, opreme, rješenja i materijala.

Osim izložbenog dijela, dvodnevno događanje donijet će ponovno i wrap kutak te zanimljiv edukacijski kutak uz kavu! Ulaz je besplatan, potrebno je samo prijaviti se!

Temu broja ovaj put posvetili smo polimerima. Donosimo pregled najčešće korištenih polimera te njihove karakteristike. Pišemo o primjeni polimera u reklamnoj i ambalažnoj industriji, najčešće korištenim tehnikama tiska, bojama, ekologiji te o trendovima koji idu u smjeru sve većeg korištenja biopolimera.

Kao i svaki put i novi broj Print Magazina donosi zanimljive intervjue:  
– razgovarali smo s prof. Majnarićem koji na Grafičkom fakultetu u Zagrebu pokreće tečaj za digitalne operatere
– u Tiskari Macan instalirana su čak četiri doradna stroja, više o svemu rekao nam je gosp. Božidar Macan, vlasnik

Što se tehnologija tiče, predstavljamo, između ostalog, Canon iX seriju, MGI JETvarnish 3D One te  AccurioPrint C4065.

Nadamo se da ćete uživati u čitanju! Svoj besplatni primjerak možete osigurati jednim klikom!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content