Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što je promotivni marketing i kakvi sve promo artikli trebaju vašoj tvrtki…

Ljudi danas potroše čak 33% svog budnog vremena na neku od mobilnih aplikacija. Danas je sve online i ako vodite posao, čini se da je to jedini prirodni način oglašavanja.

Iako nitko ne može poreći vrijednost digitalnih kampanja, to ne znači da biste trebali zanemariti i druge marketinške opcije. Billboardi, letci, katalozi, brendirani promo proizvodi i zapravo svi opipljivi promotivni materijali važni su i utječu na vaše poslovanje.

Što je zapravo promotivni marketing?

Promotivni marketing je svaka vrsta komunikacije koju tvrtka koristi kako bi dosegla svoju ciljnu publiku. Digitalno, promotivni marketing ima oblik oglasa na društvenim mrežama ili Googleu, newslettera i sl.. Dok su u offline okruženju to opipljivi predmeti kao što su jumbo plakati, letci, posjetnice, natpisi, šalice za kavu s logotipom i mnogi drugi brendirani predmeti. Sve to tvrtke rade s ciljem stvaranja lojalnosti kupca prema robnoj marki.

Marketinških promotivnih materijala postoji na tisuće. To može biti vrlo zbunjujuće za novu, malu tvrtku stoga ovdje stavljamo popis raznih promo artikala koji bi mogli zatrebati svakoj firmi: vizitke, ambalažne kutije I vrećice s logom vašeg brenda, letci, brošure, katalozi, penkala, rokovnici, upaljači, majice… I ne, ne morate odmah kupiti sve ove marketinške materijale, no trebali biste ostaviti malo prostora u svom marketinškom budžetu za njih. Samo zato što nisu digitalne, ne znači da nisu izuzetno korisne za vaš brend.

Svu širinu promotivnih proizvoda moći ćete vidjeti na sajmu Promodays koji se 14. i 15. 9. 2022. održava u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Osigurajte besplatnu ulaznicu već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content