PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što vam donosi novi broj Print Magazina?

Drugi ovogodišnji Print Magazin je izašao i uskoro će doći na vaša vrata! Da, dobro ste pročitali, Print Magazin kreće u distibuciju, niti koronavirus nas nije spriječio da vam pružimo zadovoljstvo listanja i čitanja novog broja.

U novom Print Magazinu moći ćete pronaći pregršt vijesti za koje smo sigurni da će biti dobre za odvraćanje misli od teških tema koje nas zadnjih dana pogađaju. Od najzanimljivijih tema izdvojili bismo intervjue iz tvrtki Grafika Osijek, Konica Minolta, Liyu, Oracal Polikarbonati i Sitotehnika. Osim toga, u vijestima ćete moći vidjeti kad će se održati svi sajmovi koji su morali biti odgođeni te koji se novi strojevi nude na regionalnom tržištu.

Tema ovog Print Magazina posvećena je digitalnom industrijskom tisku iz role u sklopu koje smo nekoliko stranica posvetili i modernoj single-pass tehnologiji.

Osim navedenih, u novom broju očekuju vas i mnogo drugih zanimljivih tema.

Ako još niste, besplatno se pretplatite za primanje dvomjesečnog Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Perite ruke i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content