Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Šta vam donosi novi broj Print Magazina?

Drugi ovogodišnji Print Magazin je izašao i uskoro će doći na vaša vrata! Da, dobro ste pročitali, Print Magazin kreće u distibuciju, a korona virus nije nas sprečio da vam pružimo zadovoljstvo listanja i čitanja novog broja.

U novom Print Magazinu moći ćete da pronađete mnoštvo vesti za koje smo uvereni da će biti dobre da vam skrenu misli sa teških tema koje nas poslednjih dana pogađaju. Od najzanimljivijih tema izdvojili bismo intervjue iz kompanija Grafika Osijek, Konica Minolta, Liyu, Oracal Polikarbonati i Sitotehnika. Osim toga, u vestima ćete moći da vidite kada će se održati svi sajmovi koji su morali biti odloženi, kao i koji se novi štampači nude na regionalnom tržištu.

Tema ovog Print Magazina posvećena je digitalnoj industrijskoj štampi iz rolne, u sklopu koje smo nekoliko stranica posvetili i modernoj single-pass tehnologiji.

Osim navedenih, u novom broju vas očekuje i mnogo drugih zanimljivih tema.

Ako još niste, besplatno se pretplatite za primanje dvomesečnog Print Magazina, ali i za nedeljne Print Magazin newsletter-e koji donose novosti iz regiona i sveta.

Perite ruke i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content