PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što vas očekuje u novom broju Print Magazina?

Vjerujemo da naši vjerni čitatelji i pratitelji već dobro znaju da neposredno pred početak ljetnih godišnjih odmora stiže i novi broj Print Magazina.

Ustaljenu praksu nismo mijenjali pa je tako treći ovogodišnji broj Print Magazina krenuo u distribuciju i uskoro ga očekujte na svojim adresama. Kao i uvijek, ponovno smo se potrudili pripremiti za vas zanimljive teme i intervjue za koje se nadamo da će te ih sa zadovoljstvom čitati.

O čemu smo pisali?

Najveći broj u stranica u novom broju Print Magazina posvetili smo temi broja te izvještaju s 5. jubilarnih DA! Digitalnih Aplikacija.

Tema broja vezan je uz workflow rješenja  – zašto su bitna u modernoj grafičkoj industriji? Naime, grafička proizvodnja danas uključuje cijeli niz strojeva i opreme. Njih je, radi povećanja produktivnosti i što bolje kontrole cjelokupnog proizvodnog procesa potrebno povezati u jednu cjelinu. Workflow rješenja dostupna danas na tržištu mogu tiskare poštedjeti potencijalnih glavobolja.  No, implementaciji treba pristupiti odgovorno i ciljano.

Iako do samog kraja neizvjesne, 5. DA! Digitalne Aplikacije održane su 17. i 18. 6. u Celju. Na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo je izloženo oko 35 različitih strojeva. Najbolji dokaz da su evenata namijenjeni grafičkoj branši itekako potrebni. Uz čak dvije regionalne premijere, posjetitelji su mogli vidjeti cijeli niz rješenja – sve od malih aplikacija do velikih formata. Što su pokazali te kakvi su im dojmovi pročitajte u izvješću.  

Pisali smo, između ostalog, i o:

  • investiciji Četiska u praviu i4.0 tiskarsku liniju koju je instalirao Eurocop
  • mogućnostima i potencijalu doradnih MGI rješenja
  • Zünd flatbed rezaču velikih formata
  • Nanodiy DTF tehnologiji
  • Xerox beyond CMYK tehnologiji…  i drugim zanimljivim temama!

Stoga, ako još niste, prijavite se za primanje Print Magazina (besplatno je!), ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.
Želimo Vam ugodno ljeto dok negdje u hladu budete čitali novi broj!

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content