PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Šta vas očekuje u novom broju Print Magazina?

Verujemo da naši verni čitaoci i pratioci već dobro znaju da neposredno pred početak letnjih godišnjih odmora stiže i novi broj Print Magazina.

Ustaljenu praksu nismo menjali pa je tako treći ovogodišnji broj Print Magazina krenuo u distribuciju i uskoro ga očekujte na svojim adresama. Kao i uvek, ponovo smo se potrudili da pripremimo za vas zanimljive teme i intervjue koje se nadamo da ćete sa zadovoljstvom da čitate.

O čemu smo pisali?

Najveći broj stranica u novom broju Print Magazina posvetili smo temi broja i izveštaju s 5. jubilarnih DA! Digitalnih Aplikacija.

Tema broja je vezana za workflow rešenja  – zašto su bitna u modernoj grafičkoj industriji? Naime, grafička proizvodnja danas uključuje ceo niz mašina i opreme. Njih je, radi povećanja produktivnosti i što bolje kontrole celokupnog proizvodnog procesa potrebno povezati u jednu celinu. Workflow rešenja koja su danas dostupna na tržištu mogu da poštede štamparije potencijalnih glavobolja.  No, implementaciji treba pristupiti odgovorno i ciljano.

Iako do samog kraja neizvesne, 5. DA! Digitalne Aplikacije održane su 17. i 18. 6. u Celju. Na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo je izloženo oko 35 različitih mašina. Najbolji dokaz da su eventi namenjeni grafičkoj branši itekako potrebni. Uz čak dve regionalne premijere, posetioci su mogli da vide niz rešenja – sve od malih aplikacija do velikih formata. Šta su pokazali i kakvi su im utisci, pročitajte u izveštaju.  

Pisali smo, između ostalog, i o:

  • investiciji Četiska u praviu i 4.0 štamparsku liniju koju je instalirao Eurocop
  • mogućnostima i potencijalu doradnih MGI rešenja
  • Zünd flatbed rezaču velikih formata
  • Nanodiy DTF tehnologiji
  • Xerox beyond CMYK tehnologiji…  i drugim zanimljivim temama!

Stoga, ako još niste, prijavite se za primanje Print Magazina (besplatno je!), ali i za nedeljne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svetske novosti.
Želimo Vam ugodno leto dok negde u hladu budete čitali novi broj!

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content