Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Summa S3 serija rezača s performansama i za najzahtjevnije

Ove jeseni lansiranu seriju roll rezača Summa S Class 3 predstavio nam je na štandu tvrtke Sitotehnika na sajmu Grafima, gosp. Petr Popelák, regionalni menadžer CEE Summa & Valiani. Gosp. Popelák, zadužen je, između ostalog i za portfelj roll, LFP i laserskih rezača.
Kako nam je rekao, Summa S3  serija posljednja je inovacija u bogatom Summinom portfelju. Sa svojom naprednom tehnologijom, intuitivnim softverom GoSign, izdržljivom konstrukcijom i značajkama koje štede vrijeme, nadmašuje i najzahtjevnija očekivanja korisnika.

Uključuje S3 D seriju (Drag Cutting Head), roll rezače posebno dizajnirane za rezanje velikih količina.
S3 T seriju (Tangential Cutting Head). Tehnologija pravog tangencijalnog rezanja s motorom upravljanim nožem jedinstvena je za Summu i daje iznimno precizne rezultate rezanja.
S3 TC serija ima visoko preciznu glavu za rezanje s True Tangential Technology  te  može nositi dva alata odjednom.  Omogućuje rezanje i biganje ili rezanje i crtanje bez mijenjanja alata. Povrh toga, TC modeli imaju i kameru.

“Ovi su rezači prvenstveno namijenjeni sign&display tržištu, jer ne može si svatko priuštiti flatbed rezač za te poslove. No, za vrlo male naklade, za prototipove mogu koristiti svoje standardne roll rezače. Mogu napraviti primjerice uzorak kutije za dobiti odobrenje kupca, a zatim veću tvrtku zatražiti da proizvede stotinu ili tisuću komada kutija. Summa S3 su ujedno i jedini roll rezači koji mogu napraviti malu ili mikro ambalažu od valovitog papira do 300 grama”, rekao je gosp. Popelák.

Rola medija na rezaču sada može biti promjera 20 cm, a težina role od najmanje 45 kg. Ovo poboljšanje iznimno je korisno za print &cut aplikacije, uključujući laminirani vinil.

Kako nam je rekao gosp. Popelák u Summi rade i na tome da i S3 serija u bliskoj budućnosti ima automatski ulagač listova, tzv. Tray One koji je dostupan na S1 seriji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content