PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Summa S3 serija katera s performansama i za najzahtevnije

Sistem za sečenje Summa S klase 3 lansiran ove jeseni, na štandu Sitotehnike na sajmu Grafima, predstavio nam je g. Petr Popelak, regionalni menadžer CEE Summa & Valiani. Gospodin. Popelak je, između ostalog, odgovoran i za portfolio rolni, LFP i laserskih katera.

Kako nam je rekao, serija Summa S Class 3 je najnovija inovacija u njihovom bogatom portfoliju proizvoda. Sa svojom naprednom tehnologijom, intuitivnim GoSign softverom, izdržljivom konstrukcijom i funkcijama koje štede vreme, on prevazilazi i najzahtevnija očekivanja korisnika.

Uključuje S3 D seriju (Drag Cutting Head), katere za materijale u rolni specijalno dizajnirane za sečenje velikih količina.
S3 T seriju (Tangential Cutting Head). Tehnologija pravog tangencijalnog rezanja s motorom upravljanim nožem jedinstvena je za Summu i daje izuzetno precizne rezultate sečenja.
S3 TC serija ima reznu glavu visoke preciznosti sa tehnologijom True Tangential i može da nosi dva alata odjednom. Omogućava sečenje i iskošenje ili sečenje i crtanje bez promene alata. Pored toga, TC modeli imaju kameru.

„Ovi sekači su prvenstveno namenjeni sign&display tržištu, jer ne može svako da priušti plosnati sekač za ove poslove. Na primer, mogu da napravim kutiju za uzorke da dobijem odobrenje kupca, a zatim da zatražim od veće kompanije da proizvede sto ili hiljadu komada kutija. Summa S3 su ujedno i jedini rezači rolni koji mogu napraviti malu ili mikro ambalažu od valovitog papira do 300 grama“, rekao je g. Popelak.

Rolna medija na rezaču sada može biti prečnika 20 cm i izdržati težinu rolne od najmanje 45 kg. Ovo poboljšanje je izuzetno korisno za aplikacije za štampanje i sečenje, uključujući laminirani vinil.
Kako nam je rekao g. Popelak, u Summi takođe rade na tome da serija S3 u bliskoj budućnosti ima i automatski uvlakač listova, tzv. Tray One koji je već dostupan na S1 seriji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content