PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Suradnja HP Indiga i ABG-a

AB Graphic International (ABG) razvija Digicon automatizacijske module za brzu doradu, u in-line konfiguraciji za nedavno predstavljeni digitalni pisač HP Indigo V12.

Novi moduli ABG Digicon 3 serije razvijaju se posebno za novonajavljeni digitalni pisač HP Indigo V12 koji radi do 120 metara u minuti. Svi se moduli usredotočuju na automatizaciju, omogućavajući kontinuiranu proizvodnju uz istodobno promicanje kvalitete i učinkovitosti.

„Ključ ABG-ovog liderstva na tržištu završne obrade ispisa je stalni odnos s tvrtkom HP Indigo. S preko 1000 instalacija širom svijeta, naša Digicon serija promijenila je izgled završne obrade tiska“, rekao je Matt Burton, direktor prodaje ABG-a. “S ovim novim modulima, svaki je dio našeg stroja izrađen kako bi se povećala efikasnost, smanjilo vrijeme čekanja, smanjio otpad i zajamčili vrhunski rezultati.”

Integrirani moduli uključivat će sustav automatskog sistema u koji se može umetnuti do 10 matrica, a učinkovitost je visoka, zahvaljujući automatizaciji punjenja, smanjenju zastoja i nepotrebnoj ručnoj intervenciji. Ovaj će modul također ponuditi automatsko predpozicioniranje rezanja, pridonoseći znatnom smanjenju otpada.

ABG također radi na jedinstvenom međuspremniku i 100-postotnoj kontroli ispisa. Napredna JDF / JMF tehnologija omogućava automatsko pripremanje novih poslova uz minimalnu ljudsku intervenciju zahvaljujući skenerima koji čitaju barkodove između poslova, a modul za zbrinjavanje otpada s automatskim vađenjem i sakupljanjem matrice otpada uključen je non-stop.

HP Indigo V12 digitalni pisač za etikete prvi je HP Indigo zasnovan na LEPx arhitekturi nove generacije. Pisač radi jednako brzo kao i analogni, stvarajući nove mogućnosti za proizvodnju etiketa.

„ABG je jedini dobavljač opreme za završnu obradu ispisa koji nudi ovu razinu automatizacije i sofisticiranosti. Ova inovacija pomaže našim kupcima da dosegnu visoku razinu produktivnosti za različite vrste poslova s brzom isporukom i manje otpada”, rekao je Yogev Barak, voditelj strategije i poslovnog upravljanja tvrtke HP Indigo.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content