Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Saradnja kompanija HP Indigo i ABG

AB Graphic International (ABG) razvija Digicon automatizovane module za brzu doradu u in-line konfiguraciji, za nedavno predstavljeni digitalni štampač HP Indigo V12.

Novi moduli ABG Digicon 3 serije posebno se razvijaju za novonajavljeni digitalni štampač HP Indigo V12 koji radi do 120 metara u minuti. Svi moduli se fokusiraju na automatizaciju, omogućavajući kontinuiranu proizvodnju uz istovremeno unapređenje kvaliteta i efikasnosti.

„Ključ liderstva kompanije ABG na tržištu dorade štampe je stalni odnos sa kompanijom HP Indigo. Sa preko 1000 instalacija širom sveta, naša Digicon serija promenila je izgled dorade štampe“, rekao je Matt Burton, direktor prodaje u kompaniji ABG. „Sa ovim novim modulima, svaki deo naše mašine je izrađen u cilju povećanja efikasnosti, smanjenja vremena čekanja, smanjenja otpada i garancije vrhunskih rezultata.”

Integrisani moduli uključivaće automatski sistem koji može da primi do 10 matrica, a efikasnost je visoka, zahvaljujući automatizaciji punjenja, smanjenju zastoja i nepotrebnoj ručnoj intervenciji. Ovaj modul će takođe ponuditi automatsko predpozicioniranje rezanja, doprinoseći znatnom smanjenju otpada.

ABG takođe radi na jedinstvenom baferu i 100-postotnoj kontroli štampe. Napredna JDF / JMF tehnologija omogućava automatsko pripremanje novih poslova uz minimalnu ljudsku intervenciju zahvaljujući skenerima koji čitaju barkodove između poslova, a modul za prikupljanje otpada s automatskim vađenjem i sakupljanjem matrice otpada, uključen je non-stop.

HP Indigo V12 digitalni štampač za etikete prvi je HP Indigo zasnovan na LEPx arhitekturi nove generacije. Štampač radi jednako brzo kao i analogni, stvarajući nove mogućnosti za proizvodnju etiketa.

„ABG je jedini dobavljač opreme za završnu obradu štampe koji nudi ovaj nivo automatizacije i sofisticiranosti. Ova inovacija pomaže našim kupcima da dosegnu visoki nivo produktivnosti za različite vrste poslova sa brzom isporukom i manje otpada”, rekao je Yogev Barak, menadžer strategije i poslovnog upravljanja u kompaniji HP Indigo.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content