Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Svjetski rekord – Heidelberg isporučio dva najduža ofsetna stroja ikad proizvedena

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) isporučio je vodećem svjetskom proizvođaču ambalaže, tvrtki WestRock, dva najduža ofsetna stroja ikada proizvedena. Najduži stroj isporučen WestRockovoj tvornici u Tczewu u Poljskoj je 42 metra duga, posebno prilagođena konfiguracija Speedmaster XL 106 s ukupno 20 jedinica za ispis i premazivanje.

Ovaj stroj koji ruši sve rekorde predstavlja središnju poslovnu strategiju Heidelberga. “Pomažemo našim klijentima da pojednostave svoje procese ispisa i povećaju svoju produktivnost nudeći im visoku razinu automatizacije i fleksibilnosti. Ovo je osobito važno u vremenima sve većeg globalnog nedostatka kvalificiranih stručnjaka“, kaže dr. Ludwin Monz, izvršni direktor Heidelberga. S predviđenim godišnjim rastom od oko 2.3%, tržište kartonske ambalaže strateški je segment rasta za Heidelberg.

Trend prema sve održivijem pakiranju, poput kartonskih kutija, potiče potražnju. Karton sve više zamjenjuje plastičnu ambalažu na svim područjima, od hrane preko kozmetike do lijekova.

Osim toga, Heidelberg isporučuje još jedan Speedmaster XL 106 s ukupno 19 jedinica za ispis i premazivanje na WestRock lokaciju u Obersulmu u Njemačkoj – drugu najdužu na svijetu.

Strojevi isporučeni WestRocku mogu tiskati posebno kvalitetnu i privlačnu ambalažu. Sa svojim velikim brojem jedinica za ispis i premazivanje, dugi, vrlo fleksibilni Speedmaster XL 106 prikladan je za različite primjene pakiranja s privlačnim premazima i metalik efektima, kao i za održive proizvode – potpuno u liniji, dvostrano i u jednom prolazu .

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content