PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Svetski rekord – Heidelberg je isporučio dve najduže ofset mašine ikada proizvedene

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) isporučio je vodećem svetskom proizvođaču ambalaže, kompaniji WestRock, dve najduže ofset mašine ikada proizvedene. Najduža mašina isporučena WestRock-ovoj fabrici u Tčevu u Poljskoj je 42 metra duga, posebno prilagođena konfiguracija Speedmaster XL 106 s ukupno 20 jedinica za štampanje i premazivanje.

Ova mašina koja obara rekorde predstavlja centralnu poslovnu strategiju Hajdelberga. „Mi pomažemo našim klijentima da pojednostave svoje procese štampanja i povećaju svoju produktivnost nudeći im visok nivo automatizacije i fleksibilnosti. Ovo je posebno važno u vremenima sve većeg globalnog nedostatka kvalifikovanih stručnjaka“, kaže dr Ludvin Monc, izvršni direktor kompanije Heidelberg. Sa projektovanim godišnjim rastom od oko 2,3%, tržište kartonske ambalaže predstavlja strateški segment rasta za Heidelberg.

Trend ka održivijoj ambalaži, kao što su kartonske kutije, podstiče potražnju. Karton sve više zamenjuje plastičnu ambalažu u svim oblastima, od hrane preko kozmetike do lekova.

Pored toga, Heidelberg isporučuje još jedan Speedmaster XL 106 sa ukupno 19 jedinica za štampanje i premazivanje na lokaciju WestRock u Obersulmu u Nemačkoj – drugu po dužini na svetu.

Mašine koje se isporučuju za WestRock mogu štampati posebno visokokvalitetno i atraktivno pakovanje. Sa svojim velikim brojem jedinica za štampanje i premazivanje, dugačak, veoma fleksibilan Speedmaster XL 106 je pogodan za različite primene pakovanja sa atraktivnim premazima i metalik efektima, kao i za održive proizvode – potpuno u liniji, dvostrano i u jednom prolazu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content