Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tips&Tricks: Kako staviti svoj brend u svačiji džep?

Jeste li znali da potrošač mora vidjeti vaš logo najmanje 7 puta prije nego što će ga se sam sjetiti? Kako da kupac najjeftinije i najbrže zapamti vaš brend? Dodaci za mobitele su odlična prilika.

Kemijske olovke s touchscreen dodatkom, punjači, maskice, bežični zvučnici i mnogi drugi dodaci stvari su koje ćete pokloniti svojim kupcima, zaposlenicima i partnerima, a koje se neće baciti u smeće i promovirat će vaš brend. Vaši kupci koriste mobitele većinu vremena u danu, što znači da vaš logo na dodacima za mobitele neće proći nezamijećeno.

Tips za personalizaciju dodataka za mobitele

Ključna stvar je da vaši promo dodaci za mobitele izgledaju moderno, jedinstveno i iznad svega zabavno! Vodite se time da prije svega odaberete dobre, kvalitetne i korisne dodatke za mobitele, zatim pažljivo birajte boje proizvoda i potrudite se oko dizajna koji će se tiskati na proizvod.

Najpopularniji promo dodaci za mobitel
  • Držači/stalci za mobitel

Vaši kupci sigurno ne žele držati mobitel u rukama da bi pogledali čitavu epizodu omiljene serije. Pesonalizirani držači za mobitel savršeni su za gledanje serija, YouTubea ili za videopozive s obitelji ili poslovne Zoom sastanke. S logom vašeg brenda na svojem držaču, klijent vas zasigurno neće zaboraviti.

  • Silikonski novčanici za mobitel

Tko želi vući tešku torbu  s ogromnim novčanikom cijeli dan? Svojim klijentima poklonite silikonske novčanike s logom vašeg brenda koje mogu zalijepiti na stražnju stranu mobitela za situacije kada su im potrebne samo osobna iskaznica, gotovina ili kreditna kartica.

  • Prijenosni punjači

Od power bankova do bežičnih punjača, ne možete pogriješiti s prijenosnim punjačima s logom vašeg brenda. Ovo je tip poklona kojemu se svi obraduju!

Zašto promovirati svoj brend uz pomoć dodataka za mobitele?

Kupci moraju vidjeti vaš brend barem 5 do 7 puta prije nego što će ga se sjetiti sami. Plakati, digitalni oglasi i newsletteri odličan su način za promociju brenda. No, ako stvarno želite da vaš brend ostane u pamćenju potrošača – bazirajte se na promo dodatke za mobitele. Na taj će način vaš brend doslovno biti u svačijem džepu!

Ponudu na dodatke za mobitele, kao i mnoge druge promo proizvode, moći ćete vidjeti na sajmu Promodays koji se 14. i 15. 9. 2022. održava u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content