PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tisak na tekstil uz HP Stitch: inovacija za modnu, sportsku te industriju dizajna interijera!

Odličan spoj tehnologije tiska na tekstil i kreativnosti dizajnera u industrijama mode, interijera i signage rješenja prepoznale su već mnoge svjetske tvrtke. Ono što čini ulaganje u HP Stitch još atraktivnijim jest učinkovitost, brzina ispisa, kvaliteta i preciznost boja te racionalizacija troškova proizvodnje. 

„Trendovi u primjeni dekorativnog i modnog tekstila te porast proizvodnje na zahtjev i personalizacije potiču razvoj digitalnog tiska. Svjedočimo da tisak tekstila doživljava dvoznamenkasti godišnji rast. Stoga, drago nam je da se razvojem serije HP Stitch ostvaruje još digitalnih transformacija.” kaže Santi Morera, predsjednik HP-a za personalizaciju i industrijsko poslovanje.

HP Stitch pisači otvaraju mogućnosti za modnu industriju. Dizajneri mogu oživjeti svoj dizajn uz bogato zasićene boje, čak i kad se tiska najvećom brzinom. Kod signage rješenja moguće je nadmašiti očekivanja klijenata izvanrednom crnom bojom, živim bojama te oštrinom. Kad govorimo o industriji dekora interijera, tiskom na ovim pisačima dobivaju se stabilne boje. Čak i tijekom duljih vremenskih razdoblja. Moguće je i ispisivati na širokom rasponu poliesterskih tkanina.

Neke od glavnih značajki su pametan sustav mlaznica, automatsko održavanje i zamjenjive glave za ispis. Zatim ‘drop & dry sušilo za ispis gdje se tinta odmah suši. Osim toga, HP SmartColor predvidljiva boja dolazi s ugrađenim spektrofotometrom koji je precizan čak i kada se promijene uvjeti okoliša. Tu je i HP Professional PANTONE za najbliže moguće podudaranje pantona te HP Ergosoft RIP Color Edition koji uključuje najbrži dostupan alat za profiliranje.

Na globalnoj razini puno je tvrtki već podijelilo svoje uspješne priče o prednostima i učinkovitosti ulaganjem u ove strojeve. Donosimo vam priču španjolske tvrtke Inverse koja proizvodi sportsku odjeću.

Primjene su dakle, modna industrija, uređenje interijera te soft signage i displeji.

Upoznajte tim HP Stitch pisača
  • HP Stitch S300 – entry level 64-inčni pisač za tisak na tkanine i papir za sublimaciju, brzine 34m2/h
  • HP Stitch S500 – mid range 64-inčni pisač koji može proći cijelu smjenu bez nadzora, čak i preko noći  (niži troškovi, manje otpada i velika produktivnost), uz brzinu 110m2/h, primjena za tisak na tkanine i papir za sublimaciju
  • HP Stitch S1000 – high end 126-inčni visokoproduktivni pisač, za tisak na tkanine i papir za sublimaciju, brzine 220m2/h i uštedom vremena od 40% uz pojednostavljeni rad.

Grupacija Fortuna Digital, s predstavništvima u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Mađarskoj i BiH u svom portfoliju digitalnih pisača zastupa i HP Stitch pisače.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content