PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Štampa na tekstil uz HP stitch: inovacija za modnu, sportsku i industriju dizajna enterijera!

Odličan spoj tehnologije štampe na tekstil i kreativnosti dizajnera u industrijama mode, enterijera i signage rešenja prepoznale su već mnoge svetske kompanije. Ono što čini ulaganje u HP Stitch još atraktivnijim jeste efikasnost, brzina štampe, kvalitet i preciznost boja, kao i racionalizacija troškova proizvodnje. 

„Trendovi u primeni dekorativnog i modnog tekstila i porast proizvodnje na zahtev i personalizacije podstiču razvoj digitalne štampe. Svedočimo da štampa tekstila doživljava dvocifren godišnji rast. Stoga, drago nam je da se razvojem serije HP Stitch ostvaruje još digitalnih transformacija.” kaže Santi Morera, predsednik kompanije HP za personalizaciju i industrijsko poslovanje.

HP Stitch štampači otvaraju mogućnost za modnu industriju. Dizajneri mogu oživeti svoj dizajn uz bogato zasićene boje, čak i kad se štampa najvećom brzinom. Kod signage rešenja moguće je nadmašiti očekivanja klijenata izvanrednom crnom bojom, živim bojama i oštrinom. Kad govorimo o industriji dekora enterijera, štampom na ovim štampačima dobijaju se stabilne boje. Čak i tokom dužih vremenskih intervala. Moguće je i štampati na širokom rasponu poliesterskih tkanina.

Neke od glavnih karakteristika su pametan sistem mlaznica, automatsko održavanje i zamenjive glave za štampu. Zatim ‘drop & dry sušač gde se boja odmah suši. Osim toga, HP SmartColor predvidljiva boja dolazi s ugrađenim spektrofotometrom koji je precizan čak i kada se promene uslovi okoline. Tu je i HP Professional PANTONE za najbliže moguće podudaranje pantona te HP Ergosoft RIP Color Edition koji uključuje najbrži dostupan alat za profilisanje.

Na globalnom nivou puno je kompanija već podelilo svoje uspešne priče o prednostima i efikasnosti ulaganjem u ove štampače. Donosimo vam priču španske kompanije Inverse koja proizvodi sportsku odeću.

Primene su dakle, modna industrija, uređenje enterijera i soft signage i displeji.

Upoznajte tim HP Stitch štampača
  • HP Stitch S300 – entry level 64-inčni štampač za štampu na tkanine i papir za sublimaciju, brzine 34m2/h
  • HP Stitch S500 – mid range 64-inčni štampač koji može proći celu smenu bez nadzora, čak i preko noći  (niži troškovi, manje otpada i velika produktivnost), uz brzinu 110m2/h, primena za štampu na tkanine i papir za sublimaciju
  • HP Stitch S1000 – high end 126-inčni visokoproduktivni štampač, za štampu na tkanine i papir za sublimaciju, brzine 220m2/h i uštedom vremena od 40% uz pojednostavljeni rad.

Grupacija Fortuna Digital, s predstavništvima u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Mađarskoj i BiH u svom portfoliju digitalnih štampača zastupa i HP Stitch štampače.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content