Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tiskara Reprint – novi član FOGRA obitelji

Krajem 2019. godine uspješno je završen projekt certifikacije po FOGRA PSO standardu u Tiskari Reprint d.o.o. iz Sesveta. Tako je i dobro poznati slogan tiskare – “Svaki (re)print je identičan” – dobio i novu dimenziju.

Tiskara Reprint d.o.o. jedna je od vodećih tiskara u regiji specijalizirana za proizvodnju etiketa i ambalaže u offsetnom tisku, ali i iskusna B2B tiskara koja već neko vrijeme radi sa zemljama izvan Hrvatskih granica – Njemačkom, Slovenijom, Italijom, Srbijom pa čak i s Kubom. Stalnim educiranjem zaposlenika, te investiranjem u proizvodne kapacitete razvila se u tiskaru s naprednim i kompletnim proizvodnim procesom izrade tiskovina i trenutno zapošljava 96 zaposlenika.

Ono najbitnije što svaka tiskara dobiva FOGRA certifikatom je znanje. Od pripreme preko menadžmenta do radnika na strojevima, upravo je znanje ono što dovodi do značajnog unapređenja svih proizvodnih procesa, te omogućuje kontrolu procesa izrade priprema, montaže, kalibracije i koordinacije s odjelom tiska.

Mogućnosti daljnjih mjerenja, sljedivost i unapređivanje rezultata tiska dodatni su benefiti u postizanju još većeg zadovoljstva klijenta i istovremeno ostvarivanje održive proizvodnje. Pojednostavljeno rečeno, praktična znanja kroz Fogra PSO standard sad su nadograđena i s teorijskim, a certifikat je na kraju krajeva dodana vrijednost koja je samo potvrdila kvalitetu koju svi klijenti tiskare Reprint već odavno poznaju. 

Projekt je kompletno vođen od tvrtke GRAFIKnet koja se danas može pohvaliti s 8 certificiranih i recertificiranih ofsetnih tiskara u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content