PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Štamparija Reprint – novi član FOGRA porodice

Krajem 2019. godine, uspešno je završen projekat sertifikacije po FOGRA PSO standardu u štampariji Reprint d.o.o. iz Sesveta. Tako je i dobro poznati slogan štamparije – „Svaki (re)print je identičan” – dobio novu dimenziju.

Štamparija Reprint d.o.o. jedna je od vodećih štamparija u regionu, specijalizovana za proizvodnju etiketa i ambalaže u ofsetnoj štampi, ali i iskusna B2B štamparija koja već neko vreme radi sa zemljama izvan granica Hrvatske – Nemačkom, Slovenijom, Italijom, Srbijom pa čak i sa Kubom. Stalnom edukacijom zaposlenih i investiranjem u proizvodne kapacitete razvila se u štampariju sa naprednim i kompletnim proizvodnim procesom izrade štampanih materijala i trenutno ima 96 zaposlenih.

Ono najbitnije što svaka štamparija dobija FOGRA sertifikatom je znanje. Od pripreme preko menadžmenta do radnika za mašinama, upravo je znanje ono što dovodi do značajnog unapređenja svih proizvodnih procesa i omogućava kontrolu procesa izrade priprema, montaže, kalibracije i koordinacije sa sektorom štampe.

Mogućnosti daljih merenja, ponovljivosti i unapređenje rezultata štampe dodatni su benefiti u postizanju još većeg zadovoljstva klijenta i istovremeno ostvarivanje održive proizvodnje. Jednostavno rečeno, praktična znanja kroz Fogra PSO standard sad su nadograđena i teorijskim, a sertifikat je na kraju  dodatna vrednost koja je samo potvrdila kvalitet koji svi klijenti štamparije Reprint već odavno poznaju. 

Projekat je u celosti vodila kompanija GRAFIKnet koja se danas može pohvaliti sa 8 sertifikovanih i resertifikovanih ofsetnih štamparija u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content