PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tiskarska industrija jedna je od vodećih u prihvaćanju novih tehnologija

Četvrta industrijska revolucija otvorila je novu eru, kako za sve tako i za profesionalnu tiskarsku industriju. Uvodi se mnoštvo novih tehnologija koje tisak i doradu vode prema jednoj sasvim novoj razini.

Za početak, potreban je prije svega novi način razmišljanja, temeljna transformacija. Pritom ta promjena nije dobrovoljna, nego je rezultat cjelovite reorganizacije tržišta kojem se sve tvrtke, pa i tiskare, moraju prilagoditi.
Zato tiskare trebaju poduzeti prave mjere kako bi digitalnu transformaciju iskoristile kao priliku da osiguraju dugoročno postojanje. To ne bi trebalo biti preteško jer tiskarska industrija poznata je kao jedna od vodećih industrija u prihvaćanju novih tehnologija.

Grafičari ukoliko na vrijeme žele uhvatiti korak s promjenama koje nameće tržište moraju osvijestiti činjenicu da trebaju proći kroz ove značajne promjene. Puno je onih koji su toga svjesni, no puno je i onih koji misle da će i dalje moći po starom. Nažalost, neće.

Teme konferencije Print 4.0

U želji da domaćoj i regionalnoj grafičkoj industriji što više pokušamo približiti izazove digitalne transformacije, ali i ponudimo rješenja, u Zagrebu u hotelu Antunović, 26. 10. 2021. organiziramo 2. konferenciju Print 4.0.

Ovo se neke od tema o kojima će biti riječi:

  • Industrija 4.0 / Print 4.0 značaj i trendovi 
  • Grafička industrija regije na putu prema Printu 4.0 – evolucija ili revolucija?
  • Automatizacija
  • Dorada – izazovi i mogućnosti
  • Softver / Workflow rješenja – rješenja i iskustva korisnika
  • Web to print
  • Nove tehnologije
  • Edukacijski sustav i radna u doba Industrije 4.0 – koje kompetencije se traže…

Poslušati savjete i iskustva struke i stručnjaka svakako može biti važan prvi korak.
Učinite ga na vrijeme, prije konkurencije. Dođite na konferenciju Print 4.0!

Prijavite se!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content